x

Dagens…

5 september, 2013

Varm nyponsoppa med vaniljglass och mandelbiskvier

5 september, 2013

Din doula och förlossningsfotograf

5 september, 2013
empty image
empty image

Nu och tre veckor framåt har jag möjlighet att vara extra flexibel så om du planerar att föda i Malmö/Lund och känner att du vill ha ett extra stöd vid din förlossning, och/eller önskar få det hela förevigat på bild, är det fritt fram att kontakta mig.

0

8 comments

 1. Till det vill man väl ha någon som är erfaren och utbildad? Inte en random bloggare?! Förlossningar är ju väldigt personligt som man vill dela med sin partner.

 2. Hej Erika! Jag är utbildad doula och har hittills närvarat vid fem förlossningar utöver mina egna 🙂 Jag har inget medicinsk ansvar utan finns bara där som en extra hand och mitt mål är att hjälpa föräldrarna till en förlossningsupplevelse som de kan minnas med glädje. Ovärderligt för många, inte minst alla förlossningsrädda blivande mammor och pappor (!) där ute. Kram!

 3. Det låter helt otroligt med doula!
  Man kanske ska fundera på det när det börjar bli dags.. Fick för två veckor sedan veta att det inte bara är en liten bebis i min mage utan två. En pojke och en flicka!

  helt otroligt och overkligt!
  kram

 4. Hej Stina!
  Jag har lite frågor angående detta som jag gärna vill ta o fråga dig. Dock inte så här offentligt! Har du någon mail jg kan skriva till??

 5. Hej!
  Är i vecka 21 nu och är beräknad till början av februari och har lus läst din blogg och speciellt om förlossningen och känner mig faktiskt mycket tryggare nu men än är det en bit kvar och jag är också rädd. Det är mitt och min sambos första barn så allt är så nytt! Synd att de tär i Uppsala jag ska föda och inte kan be om ditt stöd! Superbra blogg förresten som jag följt i många år!
  Kram Anna

Leave a comment