x

Den Blå Planet

10 augusti, 2013

Nyslingad

10 augusti, 2013

Liten hall

10 augusti, 2013
empty image
empty image

En liten hall kräver smarta lösningar. Här gäller det att utnyttja takhöjden så gott det går, hatthyllan sitter extra högt för att ge plats åt skoskåpet under och den gör att vi slipper ta upp den lilla golvyta som finns. Praktiskt i jämförelse med hur vi hade innan, skor överallt. Nåväl. Jag tänkte egentligen bara visa er kristallkronan som vi fyndade på loppis häromveckan. Lyxfaktor för bara någon hundralapp.

0

11 comments

 1. Skoskåp is the shit! Köpte ett i veckan och HALLELUJA! Nu kan man gå i hallen utan att snubbla, man kan dammsuga utan att lyfta på skorna, det ser prydligt ut OCH man kan ställa av sig väskan på det! 😀

 2. Speglar är jättebra till små utrymmen. Helst utan ram. Tror att stora speglar på väggen till vänster hade gett hallen lite mer rymd och kanske fångat in mer ljus? 🙂 ser lite dystert ut nu faktiskt. Men det är svårt med små utrymmen!

 3. Åh, så snygg lampa!! och vilken bra idé med skoskåp! Nu blir jag jättesugen på skaffa det, vår hall är väldigt lik eran! 🙂

 4. Jess: Ja, det är det verkligen! 🙂

  Malin: Åh, ska ni flytta till hus? Vad härligt! Då tycker jag absolut att den där kristallkronan ska få hänga nånstans 😀 Lycka till med allt!

  Jeanette: Tack!

  Fiskmamman: Haha, precis så har det varit hos oss, PLUS att vi inte hade någon lampa i taket förrän nu så här kan vi snacka om att snubbla på skor. Gick ju för tusan ut med två olika (dock snarlika) skor för en tid sedan, haha… Skönt med ljus nu!

  J: Du har rätt, speglar ger massa rymd! Vi har en stor på väggen framför och det gör otroligt mycket. Finns inga fönster i direkt anslutning till hallen så det blir ju ändå väldigt mörkt tyvärr. Jag höll på att städa när bilderna togs men annars har vi bland annat en matta på golvet och då ser det åtminstone lite roligare ut 🙂 En egen liten klädhängare till barnen funderar jag på att sätta upp på vänster sida, får se vad det blir. Kram och tack för tips!

  Linnea: KÖP! Så himla skönt att få undan alla skor och hallen upplevs mycket större. Vi har just nu en låda var och alla har fått välja färg på sin knopp, haha.

Leave a comment