x

Windows 8

4 augusti, 2013

Våra älskade barn

4 augusti, 2013

Dessa teknikprylar

4 augusti, 2013
empty image
empty image

Skulle just föra över minneskortet från datorn till kameran när jag märkte att det inte gick, nej, för då har har det visst gått av en liten yttepyttebit i ena hörnet. Jag har varken tappat det eller varit vårdslös, tvärtom. Om jag är trött på dessa teknikprylar? Svar, ja! Vi har i alla fall fixat en startmeny nu och det känns redan mycket bättre, tack för tips! Även picasa är hämtat, har använt det som bildorganiseringsprogram under flera år nu och tycker att det fungerar toppen. Nej, om man skulle ge sig iväg och köpa ett nytt minneskort snart då, så att man kan använda kameran igen. Den håller jag för övrigt extra hårt i efter veckan som varit, haha, skulle inte bli minsta förvånad om något hände med den också.

Härlig dag annars, Cornelis underhåller sig med en bunke kallt vatten (tänk vad skoj man kan ha med lite vatten hihi) här ute på altanen medan jag läser några rader ur ”En man som heter Ove”, bra bok som hade varit utläst för länge sedan om det inte vore för att man sällan får några sammanhängande lugna stunder 😉 Storasyster leker med sina kompisar på gården och pappan kom just hem med ett loppisfynd som vi lade undan i går, en lampa som jag tror kommer bli perfekt i vår lilla hall. Kanske kan visa sen.

Hoppas ni mår fint allihop!

I brist på nya bilder kommer här ett par från i fredags. Hundgodis, haha. Charlie är en kräsen man med dålig tänder, med andra ord är det inte mycket som går hem. Men små (illaluktande) bitar av kycklinglever! Mums!

0

5 comments

  1. Ååååh! Prova sätt tejpbit där plastmojängen ska sitta. Vi tappade (på nåt konstigt vis) bort vår på jobbet med, men satte en tejpbit och plötsligt funkade det skitbra! 🙂

  2. Ove alltså, han är så go 🙂 Ett tips är att läsa slutet av boken en kväll när du har lite lugn och ro.

Leave a comment