x

Förlossningstokig

25 maj, 2013

ANASTASIA BROW WIZ

25 maj, 2013

En normal, märklig, social och jädrigt trevlig prick

25 maj, 2013
empty image
empty image

Hej alla! Hur har ni det? Vi har haft familjebesök i veckan, mysigt som alltid. En utav dagarna var det grillfest på dagis. Jag tycker att sådant är skittrevligt och går mer än gärna men trots det känner jag mig ofta lite missanpassad väl på plats, ni vet bland allt folk och när man förväntas kallprata en massa. Ibland flyter det på riktigt bra, ibland inte alls. Nu senast på grillfesten satte jag en soltorkad tomat i halsen mittuppi en diskussion med ett par andra mammor, visste inte om jag skulle våga harkla till hårt och högt, förbereda mig för flykt eller bara sansa mig och försöka svälja, haha, typiskt mig. Så där satt jag alltså med en soltorkad tomat i halsen. Den slank ned som tur var, puh. Strax efter det fick jag en frisbee i huvudet! Fast ja… olyckor kan ju hända alla! ;P Vore intressant att veta om omgivningen ser en som helt ”normal” (inget som sticker ut på något sätt), ”märklig” (men gud vilka muskelryckningar hon har i ansiktet och vad tusan sa hon DÄR???) eller kanske rent av som en ”social och jädrigt trevlig prick”? Bara så, nothing more, nothing less. Allt det där är jag, beroende på dagsform.

0

6 comments

  1. Brukar aldrig kommentera men hahaha åh Stina, du är så härlig. Precis så där är jag också. Du fick mig faktiskt att skratta högt när jag läste det där! 🙂 När jag ändå är igång jag kan jag väl passa på att säga att jag älskar din bloggo och tycker du verkar vara en väldigt fin person. Massa kramar <3

  2. Haha åh Stina, du är så kul. Jag vill på dagisgrillning med dig! 😀 fast jag har inget barn än och bor inte i malmö så det sket sig visst. Hur som tycker jag du är en trevlig prick!

  3. Haha, känner igen mig. Jag är SÄMST i världen på att ”mingla” eller ”kallprata”. Känner mig som en finne i pannan på ett skolfoto. Önskar jag var sådär naturligt social.. 🙂

  4. Haha så rolig är du när du skriver! Jag känner precis likadant 😀 fler sådana inlägg i framtiden! Kram

Leave a comment