x

Påskglimtar

4 april, 2013

Konsten att sätta upp en hylla på okänd vägg

4 april, 2013

Vardagsoutfit

4 april, 2013
empty image
empty image

Jeans, ANINE BING | Tröja, MANGO | Skor, Converse.

Det blir sällan några outfit-inlägg nu för tiden och det beror på att jag nästan alltid ser likadan ut. Ett par jeans och en tröja, bekvämt och väldigt fint enligt mig själv men kanske inte så inspirerande för er, samtidigt vet jag att det kan vara kul att få se personen bakom bloggen ibland, även om det handlar ett par kassa bilder fotade i en skitig spegel. Så här har ni mig och mina kläder för i dag! 

Jeansen från Anine Bing är värda att nämnas igen för de kan vara de bästa jag någonsin haft. Grymt smickrande för figuren och så himla sköna, fått massa komplimanger för dem och det är inget jag direkt brukar få. Modellen heter ”skinny jeans dubble zipper” och så fort jag har råd blir det antingen ett par svarta eller en ljusare variant av de jag redan har. Fickorna sitter perfekt, högt och lite snett, vilket ger rumpestumpen ett rejält lyft. Tröjan kommer från Mango och är en favorit den med men dock inte det mest barnvänliga man kan bära. Massa nitar på armar och bröst, haha. Mysigt min bebis måste tycka det är att gosa in sig i mammas famn. 😉 Det får han (och syrran) tåla nån gång i veckan. 

Härligt att äntligen kunna snöra på sig Conversen också, nu är det bara skinnjackan som saknas. Ha en bra dag alla, för oss blir det en tur till lekparken nu. En kaffetermos står redo, visste inte vad jag skulle ha mjölken i så tog en sådan här burk, haha. Om någon ser kan jag redan nu försäkra er om att det är vanlig komjölk i och inget annat.

0

23 comments

 1. Fina Stina! Väldigt tjusig outfit, men nu måste du ju säga var du köpt jeansen också? 🙂 kram till dig!

 2. Hur är jeansen i storlek jämfört med andra märken? Har du din vanliga eller större/mindre?

 3. Tack, Julia! 😀

  Annie: Jag har samma storlek på dessa som på mina andra jeans 🙂 Normala i storlek alltså. Sitter superbra! Stretchiga men utan att bli det minsta lösa och hängiga efter ett tag som jag tyvärr tycker att många andra blir. Åh vad jag vill ha ett par till!

 4. Vad snygg du är Stina!! Du ser inte ett dugg spinkig ut, (nu menar jag verkligen detta som en komplimang, vet ju att du haft svårt att gå upp i vikt innan) kramar från Malmö!!!

 5. Så snygg outfit!
  Kul att du visar hur du klär dig.. det vill vi ha mer av =)
  kram

 6. Enkelt, men veldig, veldig fint! 🙂 Prøvde bananpannekaker i dag, har allerede hatt to omganger (lunsj+kvelds), det var godt!! Takk for oppskrift! 🙂 Har ikke alltid tro på disse ”supersunne” oppskriftene, men dette var supergodt!!

 7. Åh, jag hade minsann velat se hur de såg ut baktill ;D men jättesnyggt ändå!

  Tycker du alltid lyckas se så fin ut även i vardagliga kläder

 8. Enkelt och snyggt, kan bara hålla med 🙂
  Måste ställa en fråga till om storleken på jeansen, är så sugen att beställa ett par (har några av hennes toppar och älskar dem!) men är osäker på storlek dvs hur stretchiga är de? Min strl är emellan 26 och 27 så om jeans är stretchiga har jag 26, mer ”stumma” 27. Skulle du gå upp eller ner en strl?

 9. Ett litet tips med kaffetermosen! Häll mjölken rätt i den 🙂 Värm den lite innan så håller termosen värmen på kaffet och man slipper extra flaskor/burkar 🙂

 10. Hur gör du för att stå ut med negativa kommentarer ?
  Har en framgångsrik blogg och visst man får mkt fina kommentarer.
  Men de finns så mkt folk som stör sig på att man är nått mer än dem 🙁
  Från ankpung

Leave a comment