x

Vårbukett

15 mars, 2013

I kön på ICA

15 mars, 2013

Titta mamma, jag har fått en fisk!

15 mars, 2013
empty image
empty image

Med tanke på att vissa verkar tycka att jag är lite väl ”löshänt”med treåringen kanske jag inte borde lägga ut fler busigheter nu. Men alltså, haha, detta var ju dagens! Min unge kan vara den skönaste ungen i världen, jag säger bara det. Men lugn bara lugn, vi har regler och här får minsann icke metas vid middagsbordet så bort med spöet för jössenamn!!! Mamma ska bara fota först.

😉

På tal om fota så har jag bokat in en, eventuellt två, gravidplåtningar i dag. KUL! Hör gärna av er om ni gillar min stil och vill ha era goa magar på bild, kan ni tänka er att synas på bloggen med några av dem blir det dessutom rabatt.

0

40 comments

 1. Innan någon lägger en ilsken kommentar om Afrikas svältande barn så ska det tilläggas att mjölken (eller jag menar spökvattnet – vatten blandat med mjölk) inte gick till spillo utan dracks upp 🙂

 2. Jag gick in på det gamla inlägget för att se vad folk har skrivit och jag blev alldeles paff!
  Jag förstår att man blir bestört och kanske lite chockad då det är en allvarlig sak som skedde, men man kan inte, utifrån att ha läst en blogg, säga att ni inte sätter regler eller är sämre föräldrar än någon annan!

  Maiya är för liten för att förstå konsekvenserna av hennes agerande. Man kan förklara att han kunde ha skadats och, Gud förbjude, t.o.m ha dött, men hon hade inte förstått fullt ut vad det innebär.

  Jag blir nästan mörkrädd när jag ser hur folk kan haspla ur sig elakheter utan att ha en aning.

  Kram till er Stina!
  /En tjej som inte har egna barn, som jobbar med barn på förskola, och som längtar efter egna barn!

 3. haha..alltså herregud vad folk gick igång i det andra inlägget. jag hoppas verkligen att du inte tog åt dig av folks tillrättavisningar. hon är TRE år, tösabten. klart att hon måste få testa meta i mjölken och se vad det ger för resultat 😉

 4. Kollade just igenom kommentarerna i inlägget lite längre ner och blir nästan rädd över hur vissa kommenterar :s Nu har jag inga barn själv men är säker på att dem flesta är rätt vilda i den åldern! Får fortfarande höra historier om mina bus jag gjorde i tre års åldern trots att jag nu närmar mig 23 haha 🙂 Kram

 5. Å, blir lite ledsen över att du fått censurera dig lite. Jag tycker att det är så himla härligt att höra om lilltjejens bus! man blir liksom lite varm om hjärtat och sitter och flinar lite åt skärmen. Din blogg blir dessutom mer personlig (men inte privat) vilket jag gillar! Önskar att du hade kunnat ringa mig och berätta om alla hennes bus, hade gjort min vardag lite roligare i alla fall =)
  Kram på dig!

 6. Alla människor med ett sunt förnuft förstår att Maiya är för liten för att förstå konsekvenserna av sina bus. Snälla, ändra inte på ditt skrivande för några enstaka idioter!

  Jag tycker att det är helt underbart att läsa om din dotters bus (minus det med lillebror, jag är bara himla glad att det gick bra). Jag sitter alltid och ler mot datorskärmen och tänker tillbaka på alla bus min lillebror hittade på i den åldern. De är ju så goa, de små!

 7. Men herregud vilka dumma kommentarer det var på det inlägget! Klart att en treåring vet att man inte får hoppa på lillebror, på samma sätt som treåringen vet att man inte får rita på tapeten. Vad en treåring däremot inte förstår är skillnaden i konsekvenserna mellan de olika sakerna man inte får göra.
  Tycker absolut du ska fortsätta skriva om Maiyas små påhitt, tycker det är roligt att läsa om! Det kommer alltid finnas folk som ska leta fel, speciellt när det gäller andras föräldraskap.

 8. Åh vad roligt med gravidfotografering! Hade jag varit mer bekväm med min nya kropp så hade jag bokat in en tid hos dig 🙂 Hoppas att vi får ta del av gravidfotograferingarna som är framöver!

 9. Mer sånt här, inte mindre! Det här är vardagslyx i mina ögon <3 Ungen busar, inget farligt, alla är glada.

 10. Haha dom är finurliga dom små liven. Tycker det är väldigt roligt att läsa dina inlägg om allt bus som Mayia gör, så fortsätt gärna med det 🙂 Kram

 11. Haha tycker bara det är kul att läsa om busen(sålänge ingen kommer till skada givetvis) 🙂

 12. Hahah…dog av skratt av din sista mening…”mamma ska bara fota först”. Och jag älskar att höra om hennes bus!! Och du verkar vara en superbra mamma, så SNÄLLA..ta INTE åt dig av alla elaka kommentarer! Kram

 13. Stina,jag har läst din blogg under några år men kanske inte är den flitigaste på att kommentera.

  Men jag tyckte kommentarerna i det inlägget var tråkigt att läsa. Jag har en 3 åring och en 1 åring och hon har hoppat på honom,klöst honom,fällt honom nu när han börjar gå,knuffar honom. Men man har inte tid att se till dom HELA tiden.

  Nej,jag tycker tvärtom. Censurera inte NÅT. Jag tycker det är fint att läsa att andra också har livliga men uppfinningsrika underbara ongar 😉 Trevlig helg.

 14. Tycker verkligen inte du ska bry dig om vad folk säger om hur du handskas med dina EGNA barn. Du vet bäst vad som är bäst för dina barn, så det så!

 15. Det är faktiskt jätteviktigt för oss andra föräldrar att få se och läsa om att andras barn också hittar på dumheter och bus!

 16. men guu… kollade på kommentarerna ang det andra inlägget och bara gapar…. jag själv har en ett-årig lillebror och en snart tre-årig storasyster, så jag vet så väl att man inte kan ha koll på syskonen HEEELA tiden, det går bara inte!
  dotterna kan vara bra nog fräck med lillebror, men det är ju så det ”ska” vara, och så som det nog är hos de flesta? Dom är bara barn.

  Jag tycker Inte att du ska börja tänka efter alltför mycket vad du skriver, det är underbart att läsa en ärlig blogg och att det vist inte bara är mina barn som hittar på dum-heter =)
  Kram

 17. Fast nu är det kanske lite skillnad på att fiska i mjölken och hoppa på en bebismage.

 18. -Aj aj, så får man inte göra !! .. äh.. vänta lite bara .. *klick klick fota fota* .. nej, absolut inte ! Fy!

  Hihi, känner igen det där 😉

 19. ÅH, älskar dessa inlägg om dina barn! 🙂

  Jag gick in på förra inlägget och chockades över alla kommentarer. Barn är barn, de hittar på bus och ibland blir det lite tokigt. Jag har inga egna barn men är utbildad förskollärare och grundskollärare så lite koll på barn har jag ändå fast jag inte är förälder, som många i förra inlägget trodde att människor utan barn inte har koll på barn! 🙂

 20. Hej Stina, undrar hur mycket du tar för en fotografering är u vecka 36 nu så hade velat bli fotad snart 🙂

 21. Jag har letat som en tok efter någon som kan ta mina gravidbilder utan att ruinera mig men har inte riktigt koll på vart då bor. Kan ju blir dyrt om jag samtidigt måste åka landet runt för att ta bilderna 😉

 22. Hej Stina.

  Jag vill mer än gärna ställa upp på som ”magmodell” om det fortfarande är aktuellt 😉

  Även kunna tänka mig att vara med i bloggen.
  Hade bara lite frågor om pris.

  Hör gärna av dig.
  Kram

 23. Skrev igår om att jag gärna vill ställa upp som magmodell, så du har sett det.
  Min mail står med här om du hör av dig så.:)

  /Martina

 24. Hej du rara!

  Skriver som många andra: fortsätt för guds skull med dina energigivande inlägg! Du är en fantastisk skribent och det är oundvikligt att le!

  Jag är bara 23 men längtar tills den dagen jag har en gravidmage att fotografera, har sett de bilder du tagit innan och de är ljuvliga!

  STOR KRAM /Cecilia

 25. hej jag skulle gärna vilja bli fotograferad! det hade varit super roligt! om det fortfarande e aktuellt kan du väl ta kontakt med mig. mvh madeleine

Leave a comment