x

Morgonmys

13 mars, 2013

Titta mamma, jag har fått en fisk!

13 mars, 2013

Vårbukett

13 mars, 2013
empty image
empty image

Jag satte in en sådan härlig vårbukett förut, med vide i och allt. Bara för det snöar det nu. Gaaah!

0

21 comments

 1. Åh, jag har följt dig till och från genom många år! Hade inte kikat in på länge och så möts man av dessa underbara bilder. 🙂 fast igen!

 2. När jag läser din blogg via bloglovin blir alla å,ä och ö:n omgjorda till a och o:n i rubriken. Alltså prickar och ringar fösvinner. Detta betyder att jag trodde att jag skulle få läsa om en varbukett, vilket inte lät så trevligt. Skönt då att istället mötas av underbara tulpaner:)

 3. Vilka fina kuddar! Vart har du hittat dem? Tack för ett trevligt vardagsberoende!! Kram

 4. Hej Tove! Jag har pratat med läkaren och när jag nämde det med att jag eventuellt kan behöva en större dos, uppemot 10 tabletter, sa hon bara ”nejnejnej helt fel!!”. Åh, blir så förvirrad! I går var jag på vc för nya prover, visade sig att de inte hade tagit kalk bland annat och det är ju viktigt att kolla, speciellt när man har brist på D.

  Kram på er allihop och tack för kommentarerna!

 5. Precis som Ida som sätter fart på sommaren få får vi hjälpa våren lite också 😉 så trist att det kom mer snö när våren var så nära..suck…
  kram från ystad

 6. Jag blir så ledsen när du får så galna råd av sjukvården =( Läs detta så hoppas jag att du känner dig tryggare sen:
  http://www.kostdoktorn.se/d-vitamin/

  När man är utomhus på sommaren i 15-30 min så bildas ca 10 000 IE D-vitamin i kroppen, vilket motsvarar 50 tabletter av den sorten du har, eftersom de är så lågdoserade. Avråder man mammor från att amma på sommaren?

  Jag förstår att du blir förvirrad och att det är svårt att gå emot sjukvårdens råd. Men deras råd kommer dessvärre inte hjälpa dig att må bättre, det är för låg dos för att det ska göra någon skillnad. Om du tycker att det känns obehagligt med många tabletter så trappa upp försiktigt, men trappa upp till åtminstone 5 om dagen, men köp sen en bättre sort med 2000 IE per tablett, så behöver du bara ta en. Mitt råd är egentligen att du tar 4000 IE under någon vecka, tills du känner att energin är tillbaka, och sen fortsätter med 2000 IE tills juni när solen är tillräckligt stark för att vi ska kunna bilda tillräckligt själva.

  Jag ska sluta tjata men jag brinner verkligen för kost och hälsa, och blir ledsen när de inom sjukvården (som är bättre på mediciner än på kost) ger råd som inte hjälper människor att må bättre. Jag diagnosticerade nyligen en kollega med D-vitaminbrist, hon följde mina råd och det var häftigt att se hur hon på bara någon vecka blev sig själv igen. Bara hör av dig om du skulle vilja prata vidare om det här ([email protected]), jag bor i Malmö så träffas gärna över en fika eller så om du skulle vilja =) Du ska inte behöva känna dig trött och hängig!
  Kram och lycka till!

 7. Vilken underbar bukett , nu blev jag också sugen på att handla hem lite fina blommor:)

 8. Så mysigt hem du har! Om jag hade bott där så skulle jag hängt Carolina Gynnings målning Hommage Alicia över soffan, hade varit så fint att matcha det blå i kuddarna med den målningen!

Leave a comment