x

Goodiebag deluxe

2 februari, 2013

Bikten 24 timmar

2 februari, 2013

Med händerna knäppta

2 februari, 2013
empty image
empty image

Jag var inne på Kenzas blogg förut och såg att hon hade lagt ut senaste dagarnas insta-bilder. På en av bilderna låg hennes pojkvän och sov med knäppta händer och hon undrade hur det var möjligt att somna så. Hihi. Detta är något som jag har gjort så länge jag kan minnas, somnar jag på rygg gör jag det nästan alltid med händerna knäppta över bröstet. Jepp, så sexig är jag i sängkammarn, haha. Jag minns när jag var riktigt liten och var hos tandläkaren, hur de gång på gång fick påminna mig om att ta bort händerna som låg hårt knäppta under hakan, helt i vägen för deras instrument, haha. Det är helt enkelt trygghet för mig. Har ni något sådant för er? Min morfar satt till exempel ofta med händerna knäppta och rullade tummarna. Kanske var det en slags trygghet för honom, eller så var han bara uttråkad…

0

14 comments

 1. Jag vickar på fötterna som en sån där trygghetsgrej.. och sen sög jag på tummen tills jag var typ 12 haha 🙂 Det var trygghet för mig då!

 2. Jag sitter nästan alltid med armarna i kors över bröstet, vilket är min trygghet plus att jag tycker att det är bekvämt 🙂 Tråkigt nog tolkade min dramalärare det som att jag hade attitydproblem, och behandlade mig därefter. Jag var helt enkelt inte hennes favoritelev 😉

 3. Har jag svårt för att somna lägger jag mig alltid på mage, då brukar jag somna fort. Dock ligger då med armarna böjda och under mig liksom, så att de somnar efter en stund och sticks som fan, haha.
  Och så leker jag med tårna mot madrassen samtidigt, fram o tillbaka. Måste se bra dumt ut, men det känns bra 😛

 4. ’Spelar’ på mina fötter om jag har svårt att somna. Den ena är xylofonen och den andra fotens stortå får agera spelpinnen. Sen drar jag stortån fram o tillbaka över tårna på den andra haha

 5. Jag lägger omedvetet ena armen över huvudet och vinklar armbågen utåt och vilar huvudet mot armvecket, ser helt sjukt ut när folk tar bilder på en då man soffmyser och inte är beredd. 🙂

 6. Jag viftar på tårna väldigt ofta. Ställer mig liksom på utsidan av fötterna så att fotsulorna pekar inåt mot varandra och viftar på tårna. Tänker dock oftast inte på när jag gör det ^^

 7. Hej Stina! 🙂
  Jag vill bara säga att du är en helt underbar människa som hade varit jättekul att känna! Dina inlägg får mig alltid att bli rörd, ledsen, inspirerad eller så brister jag helt enkelt ut i asgarv! Många saker har jag bara varit TVUNGEN att läsa för min pojkvän, och han tycker också att du verkar vara en härlig person och vi båda är helt kära i lille Charlie 🙂

  Jag har följt din blogg från och till sen 2008 och nu när jag har mobil med internet så är jag inne lite varje dag och läser gamla inlägg som jag har missat! Jag blev speciellt rörd över inlägget om era tre presenter med rosa snören <3

  Jag har verkligen älskat att läsa om dina graviditeter och längtar tills jag själv blir gravid (vilket jag hoppas blir snart!). Du har fått mig att inse att en förlossning inte behöver vara skrämmande utan något stort och underbart! Måste även säga att du var OTROLIGT vacker när du var gravid (även annars också förstås!) 🙂

  Jag önskar dig och din lilla familj all lycka (hoppas att jag har en egen inom en snar framtid)!
  Många kramar, Jennifer från lilla Motala

  Ps! Jag längtar tills du öppnar din underbara butik igen 🙂

Leave a comment