x

Gammalt & nytt

1 februari, 2013

Goodiebag deluxe

1 februari, 2013

Sjukstuga & Smoothie

1 februari, 2013
empty image
empty image

En smarrig blåbärs-smoothie som min käre sambo gjort fick bli morgonens frukost. Vi är alla lite krassliga men jag mår nog sämst med både förkylning, halsont, feber och huvudvärk. Fy tusan! Mayia ville så gärna att jag skulle sitta i sängen och kolla på Madicken (eller dicken som hon säger, haha) med henne och visst det kunde jag väl göra då, bara för att jag är så snäll. En halvtimme senare hör jag hur hon ropar frustrerat från ett annat rum ”men mamma, kom nu dååå”. Haha, där sitter JAG helt fast i Madicken. Ensam.

Adjöss med dig, mallgroda!
Och trevlig helg.

0

16 comments

  1. Vad gulligt av honom! 🙂 Smoothie är såå gott..
    Haha det var samma för mig när jag var i USA förra året jag satt kvar sitt framför alla barnfilmer

  2. Sofia: Butiken ligger nere på obestämd tid, eller till dess att jag bestämt hur jag ska gå vidare men den. Tips?! =)

  3. Haha, min dotter kallar också Madicken ”Dicken”.. 🙂 hon säger ” mamma, se Dicken på paddan? ” haha, låter så roligt!!

Leave a comment