x

Förlossning – frågor och svar

24 januari, 2013

Årets första…

24 januari, 2013

A little baby boy

24 januari, 2013
empty image
empty image

Haha, Charlie…

Ni är ett par stycken som frågat vad vi har för täcke och kudde till Cornelis. Vi valde ett set från BabyDan anpassat för vagn/vagga. Det är av microfiber och jag är mycket nöjd, skonsamt och precis så där mjukt och mysigt som man önskar för sin bebis. Påslakan och örngott kommer från Färg & Form. Jag velade mellan prickar och söta retro-lamm, blev slutligen det ovan men det hade inte spelat någon som helst roll då alla varianter från detta märke är underbara. Det prickiga bäddsetet finns faktiskt för oss vuxna också, hehe, funderar starkt på att beställa. På önskelistan står även en dyna till barnstolen samt förvaringsboxar från samma serie, grått med vita prickar.

0

34 comments

 1. Hej:)

  Har en ny handsydd barnstolsdyna som bara ligger här hemma. I färgen grått med vita prickar, det är hål för sele och passar de flesta stolar. (Jag har den vanligaste från ikea, dock passar den nog inte typen tripp-trapp-stol). Om du vill kan du få köpa den för en billig peng. Skickar bilder om du vill.

  Med vänlig hälsning, mikaela

 2. Hej Stina!
  Jag måste verkligen säga det att jag älskar din blogg! Så fort man ser att du uppdaterat riktigt väntar jag med att läsa det istället för att skumma igenom det på bloglovin. Har följt din blogg sedan länge nu och blir aldrig trött. Är så glad att det finns någon som skriver vettiga inlägg som får en att längta och inte avundas!
  Trevlig helg!
  Ida

Leave a comment