x

”och så vänder sig ungarna mot varandra och connectar”

13 januari, 2013

Slutet för min blogg-karriär

13 januari, 2013

Tre månader

13 januari, 2013
empty image
empty image

Hej vänner! Laddad med positiv energi efter en riktig toppenhelg fylld av lek- och fikadejter, loppisbesök och familjemys ser jag nu fram emot en ny vecka. Cornelis blir 3 månader och ska få sin första vaccination, ett stick i vardera grodlår. Älskade tjocksmock! Han är en riktig liten solstråle, sitter och studsar i sin kära babysitter här intill och det räcker med att jag tittar på honom för att han ska brista ut i ett brett tandlöst leende. Eller jag behöver inte ens titta på honom förresten, när jag vänder mig mot honom ler han redan, haha. Hur kul kan det vara liksom, att spana in morsan i profil?

För ett tag sedan gjorde jag slag i saken att beställa tid för efterkontroll, vilket jag helt förträngde att göra sist. I måndags var det dags och det kändes faktiskt lite speciellt att träffa barnmorskan igen, att få visa upp underverket som legat i min mage alla de gånger vi träffats, vars hjärta vi lyssnat på. Hon gullade en massa med honom och vi pratade om förlossningen och livet i övrigt, kontrollerade blodvärde, blodtryck och urin. Och sedan var det dags för den gynekologiska undersökningen – frivillig så klart, men något som de flesta ändå erbjuds. Cornelis som alltid brukar somna när han blir lagd i vagnen ville annat just i dag så jag fick helt enkelt ha honom sprattlandes på magen under tiden, haha, verkligen ett perfekt sätt att avdramatisera hela den inte allt för roliga situationen på. Jag gick igenom besiktningen! Himla skönt, misstänkte nämligen att jag hade på gränsen till framfall eller liknande då det flera gånger har känts som att slidframväggen mer eller mindre är på väg ut. Ni är säkert fler som känner igen det, den där skavkänslan, som om hela paketet liksom halkat ned några snäpp. Det hon kunde se var fullkomligt normalt i alla fall och jag tycker att det blir bättre och bättre med tiden. Knip, knip, kniiip.

Jag och min lille gosse bara några dagar gammal. Mayia 3 år tog bilden, hihi. Anar vi en talang?

0

24 comments

 1. mersiha: Tack! Nej, det är faktiskt inte dåligt. Hon var så söt där hon stod med en kamera nästan lika stor som henne själv, haha.

 2. Vad fin bild! Någon har ärvt din talang <3 🙂 åh, jag är så nervös att jag har framfall. Jag " gick igenom besiktningen "efter förra graviditeten, men nojjar ändå att det är så. Nu när jag är gravid känns det som barnet ligger så långt ner. Känns bra att läsa att så inte var fallet för dig, för vet att du skrivit att du trott det med. Varför är det så svårt att bara kolla upp det…vill liksom inte ens veta om det är så. Efter att ha sett bilden längtar jag ju ännu mer efter bebismys med vår lillebror! 🙂

 3. Oj, är Maiya redan 3 år?! Känns som att det var nyss du gick ut med att du var gravid med henne.

  Efter att ha tappat bort din blogg i cyberspejs i ett par år tycker jag att det är fantastiskt att ha hittat tillbaka.

  Kramis

 4. Härligt att allt var som det skulle. Vilken dotter du har! Den bilden är ju rama-in-kvalité <3

 5. Men wow jag trodde det var självutlösare! 🙂
  Jag skulle gärna önska ett inlägg med lite inspiration till barnkläder, då speciellt pojkkläder då det är svårast och jag älskar den stil du har.

 6. Tycker de var så lite information om eftervården, fick en chock. Vår lilla är två veckor nu och blev sydd tre stygn och är också rädd för att jag fått framfall. Kniper och kniper men är jag uppe och går/står för länge känns allt som de är på väg ut. Vet inte heller när man ska börja oroa sig på riktigt? Skulle vara guld (och väldigt ovanligt :)) med ett inlägg om avslag, läkning och framfall.

 7. Hej!

  Himla fin bild måste jag säga..

  Hur går det med svaren från frågestunden angående förlossningen? Mitt BF närmar dig med stormsteg och det skulle vara så skönt med lite svar/inspiration inför..

  Kram

  Anna

 8. Åh, vilken fin bild! 🙂 Så duktig hon är lill-tjejen ^^ Min grabb har precis lärt sig att öppna låset på iPhonen ;>

  Känner inte igen känslan du beskriver.. men däremot så har jagett jäkla tryck neråt typ och ömmar så mycket så att jag nästan inte kan stå upp förssta dagen på mensen sen förlossningen :/ Det är ändå 1,5 år sedan, men det har inte blivit bättre! Nåja, det är små saker och helt klart värt det när man vet vad man får ^^

  Kram!

 9. Hejsan har en fråga ang din hund, har det inte varit jobbigt med barn osv dels att gå ut med den hela tiden och sen att barn inte ska skada honom osv?
  =)

Leave a comment