x

Förlossningsfrågor

13 december, 2012

Hej fredag!

13 december, 2012

Kvällshälsning

13 december, 2012
empty image
empty image

En liten kvällshälsning från oss. Vi myser i soffan bland kuddar och filtar, tittar på debatt och väntar på att Anna-Maria (bloggkommentatorerna) och Katrin ska dyka upp i rutan. Det ska diskuteras LCHF. Vad gör ni?

0

11 comments

  1. Fin bild på dig! Jag är vaken och tar hand om min dotter som vaknade och var så ledsen, med feber! Typiskt!! Vi som just varit sjuka. Here we go again. Men lite mysigt är det då dom vill vara nära, nära… <3 men mest av allt får man ont i hjärtat och vill ta det jobbiga själv. Roligt att läsa förlossningsberättelsen! Bara 3 månader tills det är min tur igen. 🙂

  2. ditt hår är så underbart!! (ja, hela du är vacker!)

    fin gardin, gillar den modellen och motivet var ju fantastiskt 🙂

Leave a comment