x

Din födelsedag ♡

11 december, 2012

Vad ska ni köpa till era pojkvänner i julklapp?

11 december, 2012

Träningspass

11 december, 2012
empty image
empty image

Började morgonen med ett svettigt träningspass. Barnvagn, pulka och dåligt plogade vägar. Pjuh! Men det gick faktiskt bra, happyn är grym i snö och pulka är ett riktigt bra (och roligt) färdmedel om man vill komma någon vart med barn dessa vinterdagar. Sedan tankade jag lillen full av mjölk och lade mig på soffan och sov, vaknade NU, drygt tre timmar senare. Lillen sover än. Så skönt! Känner mig nästan som ny, men bara nästan. Nu måste jag laga mat och förhoppningsvis få något litet gjort denna dag. Kram!

0

9 comments

 1. Åhh, längtar så tills jag får barn och får ge mig ut i pulkabackarna igen! Inte samma känsla när studenterna ger sig ut med ett sexpack och ett tefat och ska trängas på, även om det fortfarande är sjukt roligt 😀

 2. Hej Stina! Jag väntar på en liten och undrar om du har tips på barnvagn? Vad ska man tänka på osv? Har du någon erfarenhet av vagn med ”roterbara” framhjul? Tänkter då främst på hur de fungerar i snö?

 3. Ett tips..prova bärsjal, så skönt att slippa vagn! Du skulle passa i typ ellevill paisley chocco kanske? 😉

 4. Hallå fina Stina-Leee,
  Grattis till nytillskottet, Hoppas allt står fint till med dig & din lilla familj 🙂 Du är en fantastisk inspiration och förebild för Sveriges unga kvinnor vill jag också passa på att säga.
  Jag plussade på gravtestet igår, så hoppas att jag äntrar familjelivet inom en snar framtid jag med 🙂
  Vore kul om du kikade förbi på bloggen, – än så länge håller jag mig anonym, tänker att det känns bäst att göra så fram till efter v. 12 – och kanske kasta in ett tips/råd eller två om du har några på lager ^^,
  Kram Bullermamman

Leave a comment