x

We got milk, baby

29 november, 2012

Beställ Mildas julkokbok gratis!

29 november, 2012

En tidig julklapp

29 november, 2012
empty image
empty image

I går fick jag hem en julklapp från Vi Föräldrar. Jag blev så glad, speciellt när jag insåg att deras fina ”Stora bok om barn” samt nya numret av tidningen faktiskt låg i en skötväska från BRIO. Fattade inte det först. Jag har aldrig ägt en riktig skötväska förut, har alltid grejerna som behövs (blöjor, våtservetter, extrakläder…) förvarade i en kasse under vagnen som allt som oftast packas precis innan avgång vilket ger utrymme för viss glömska, och senast häromdagen funderade jag på att det vore rätt praktiskt ändå, att ha en väska hängandes där allt som kan tänkas vara bra alltid ligger. Så fick jag en! Den fick självklart hänga med på morgonens promenad, perfekt att det var just en BRIO också, vi har ju en BRIO-vagn. Det kanske följer med alla skötväskor men en annan sak som fanns i den var en ihopvikbar skötbädd, jättebra ju, både när man är ute på tur och när man är hemma och byter blöja i soffa eller säng. Tack Vi Föräldrar! ♡ Och vad boken anbelangar så verkar den toppen, finns att köpa på deras hemsida om någon är intresserad.

0

11 comments

  1. Åh vad fint och snällt! Vi har också Brio vagn och Brio skötväska. Fick också med den där bädden i skötväskan som är SÅ praktisk många gånger! Vad roligt att du fått en skötväska, lite smidigare än plastkassar, hihi!:) Kram ♥

  2. Åh, vilken toppen present, både väskan och boken, och vad kul att den matchade till och med 😉

Leave a comment