x

Love at first sight

25 november, 2012

Donera om du kan!

25 november, 2012

Gissa vad jag har gjort i dag?!

25 november, 2012
empty image
empty image

0

30 comments

 1. OM du får tid över någon gång så tycker jag du ska kika in på denna blogg (har länkat från där de smått otroliga inläggen börjar).

  Lilla William föddes i vecka 22+6 och vägde 608 gram. Han är en liten hjälte och kämpe och samtidigt ett stort mirakel!

  Denna familj är bland mina närmaste vänner och jag har ofta tänkt på dig när jag varit med dom och tänkt att den bloggen skulle passa dig att läsa.

  Passade bra nu med tanke på ditt foto!

  http://familjeniinsjon.blogspot.se/2011_02_01_archive.html

 2. Hoppas din förlossningsberättelse kommer snart! Går ju in här varje dag och hoppas på att den publicerats! Så kom igen nu, vi är många som väntar på den!

 3. Förstår verkligen att du har massor att göra stina men bloggen känns mer död än levande… vet att det var så med mayia med men då slutade jag också att läsa… Gillar verkligen din blogg men det är lite trist att läsa den just nu… Som sagt jag vet hur det är när man är nybliven förälder men samtidigt saknar man din uppdateringar…

 4. Fina ni, är det verkligen nödvändigt att lägga den pressen på mig? Påpeka att bloggen känns mer död än levande och att jag uppdaterar dåligt? För som du skriver, Sanne, så har jag ju faktiskt en liten att ta hand om just nu och jag gör verkligen så gott jag kan med bloggen. Jag uppdaterar så fort jag får tillfälle, kanske inte med något långt/intressant/givande, men med något åtminstone – för att jag tänker att ni uppskattar det. Aja, kram och god natt på er <3

 5. Å jag hittade dig! Läste din blogg för en herrans massa år sedan, innan barn och doulande 🙂
  Och nu hittade jag dig igen, vad glad jag blir! 🙂
  Själv blev jag mamma i april, i v 25+1 och nu äntligen kan jag börja andas ut och njuta av att vara mamma på riktigt!
  Grattis till underbara barn, och till livet i stort!

 6. Fina Stina, du ska inte känna någon press på att uppdatera! Ta det lugnt och slappna av. Vi vet att du har en liten bebis hemma och massa annat att ta hand om! Hinner du med ett litet inlägg eller foto då och då så ser jag det som en jättetrevlig bonus, för tycker du är bäst i hela bloggvärlden. Men klart det finns andra saker som tar upp din tid just nu, konstigt vore det väl annars! Läsarna: jag tycker vi är snälla och uppmuntrande mot Stina istället, så hon orkar vara en fin mamma, då känner hon sig nog mer pepp på bloggen också dessutom 🙂

 7. Jag är ärligt talat imponerad över att du uppdaterar så mycket som du gör, tvåbarnsmamma med en ny knodd! Heja dig!

 8. klart du inte ska lägga någon vikt vid bloggen nu, alltså herregud, vad är viktigast, ett nyfött litet mirakel, DITT nyfödda mirakel, eller en blogg?

  jag kollar in här varje dag, men inte för att jag förväntar mig massa inlägg, utan för att hoppas att det kanske har hunnits med något, eftersom att jag blir så himla inspirerad och glad av dig. du verkar vara så himla go och fin stina!! KRAM

 9. Ärligt talat så upplever jag nästan att du uppdaterar mer nu än tidigare. Oavsett ska du naturligtvis inte känns press på att blogga.

  I övrigt gissar jag också på att du donerat mjölk. Hörde för ett tag sedan att det var brist på det. Iaf där jag bor.

Leave a comment