x

Vår älskade son

21 oktober, 2012

My name is Ööörnest, hehehe

21 oktober, 2012

När orden inte räcker till

21 oktober, 2012
empty image
empty image

Vi har just fått uppleva det absolut största i livet, igen, och inga ord kan riktigt beskriva hur jag känner. Bilden får tala.

1

176 comments

  1. Haha när jag läste Vickans kommentar så kände jag verkligen igen mig!!! Fick min lillebror när jag var 3½, ville egentligen ha en lillasyster så blev oerhört besviken. Men idag kunde jag inte vara lyckligare överatt ha en så fin lillebror, (och storebror också såklart!) han är en av mina bästa vänner även om vi bråkar ibland… vi är 19 & 16 år

  2. Vilken fin bild! Hörde precis en Lisa Nilsson låt och kom att tänka dig då, var tvungen att gå in här och kolla. Såg att jag missat en del, men grattis till sonen! 🙂

Leave a comment