x

Let’s get this labor started

15 oktober, 2012

Vår älskade son

15 oktober, 2012

BF+1

15 oktober, 2012
empty image
empty image

Min dator har inte gått att starta sedan i går så nu har jag äntligen gjort slag i saken och köpt mig en ny. Snacka om lyx att faktiskt kunna se bokstäverna, och skärmen, ordentligt. Haha! Ingen bebis ännu, bara för att barnvakten AKA min mamma är här på bestämd tid känns denna väntan extra påtaglig. Du har till på fredag på dig lillebror, hör du det?

0

74 comments

 1. åhh, har kikat in fler ggr under dagen nu… nu måste han ha kommit väl??? Jag hoppas verkligen det. Jag gick över i 7 dagar med min lilla kille… åhh vad det var hemskt! Håller tummarna at allt går/gått bra!!

 2. Kul att Stina ber er att inte hålla på och spekulera om bebben är ute eller inte, men ändå gör ni det. Hon kanske bara har annat att tänka på än att blogga. Sluta spekulera =)

 3. Haha alla verkligen vill tro att er son kommit nu 😀

  Jag vet inte vilket, men hur som helst så hoppas jag att du har det bra med magen och väntan, eller mysmys med stora familjen. Tänker på er jättemycket trots att jag inte känner er egentligen 😉 Min kille blev nyss morbror, så vi har träffat lilltjejen nu och så. Så jag är inne i värsta bebissvängarna nu och det gör väl att jag tänker extra på er lycka också 🙂

 4. Stina, om du inte har fött än är du men megabuse!

  cliffhanger deluxe.
  och grattis till er om den lilla pojken har kommit:)

 5. ÅÅÅÅ nu har du inte bloggat på ett tag igen, tänker inte skriva G ordet utan jag håller fortfarande tummar och tår för att allt är bra med er och att du nu fått en frisk liten kille. annars hoppas jag att du njuter av sista tiden med magen, jag saknade iaf min litegrann efteråt.

 6. Nu måste den lilla krabaten ha kommit ut? 🙂 Hoppas att ni alla mår bra och att du hade en trevlig förlossning! Ser fram emot ett lååångt inlägg om förlossningen i detalj som du gjorde med Mayia!

  Kram!

 7. Har lillebror kommit ännu? Svårt att tro något annat när du inte har uppdaterat! 😉 Vi är ju så nyfikna. Hoppas allt går bra iallafall, och grattis ännu en gång! 🙂

 8. Jisses så nervpirrande!
  Nu vill jag bara höra att allt har gått bra
  och att du snusar på bebis.

  Hoppas så innerligt att ni mår bra!

  Kramar Johanna – Bellalinas

 9. Drömde att du hade lagt ut en bild här på Mayia och lillebror, i en lekpark gungandes och någon rubrik att han kommit till världen. 😛

 10. Men herregud missade ni helt hennes inlägg om hur ni vågar gratta sådär i förskott? Ändå sitter ni och grattar o säger att ”nu måste ju bebis ha kommit”..

  Bebisen kommer när den kommer och jag tror nog inte att ni kommer att missa den nyheten.. Sluta spekulera och få för er att ni minsann vet. För deras skull..

  Stina och Bobby: Hoppas att ni har det bra vare sig ni bara myser med familjen och mormor eller vad ni nu än gör! 🙂

Leave a comment