x

Vi Föräldrar Gravid nr 5

20 september, 2012

Illustration by Tanja Metelitsa

20 september, 2012

Rosig om kinderna

20 september, 2012
empty image
empty image

Tillbaka efter en uppfriskande morgonpromenad med hunden. Vädret är underbart! Frisk luft, blå himmel och så gott som vindstilla.

God morgon från Charlie, med det yviga håret.

0

18 comments

 1. Stina, jag tycker verkligen att Charlie är fantastiskt fin!! Och jag tycker att han på alla bilder jag sett, ser så harmonisk och lycklig ut.

  Jag tror verkligen att han är en lycklig liten hund 🙂 Själv har jag två Cavalierpojkar, och de hälsar så mycket till söta Charlie 😉

  Hoppas du får en fin dag <3
  Kram från Frida i norr

 2. Frida: Tack för din fina kommentar! Själv tycker jag ofta att han ser så dyster ut på bilder. Det är han då rakt inte i verkligheten men så fort kameran kommer fram lägger han på någon ”tyck synd om mig/titta jag är så söt”-blick. Haha! Kram, hoppas du får en härlig dag.

 3. Charlie är så himla fin! Men hur är det med Bianca? Visst har du fortfarande kvar henne? Jag tycker mig bara inte ha läst om henne på ett bra tag även om Charlie varit med. 🙂

 4. Han är så otroligt fin, den där Charlie 🙂
  Visst är han av rasen långhårig chihuahua? Hur tycker du att den rasen är att ha? Är dom väldigt skälliga och bjäbbiga som många andra säger?
  Vi ska nämligen kanske (med ganska stort kanske just nu) köpa en till hund så våran Jack Russell hane och jag har funderat på just en långhårig chihuahua så dina tankar och kommentarer är mer än välkomna om vad du tycker 🙂

 5. Hej, jag undrar också vart Bianca är, jag har följt dig så länge men vet inte om du har henne kvar, och nyfiken som jag är har jag undrat väldigt länge (à) kanske är hon inte så förtjust att bli fotat? Stor kram

 6. Här tänkte jag precis fråga vart din andra hund tagit vägen, och ser nu att det är mer än jag som undrar det haha 🙂
  Kram

 7. Till er som undrar om Bianca, Stina har skrivit om henne för jättelänge sen, det fungerade inte att ha henne kvar så hon bor hos en annan familj nu. Kommer inte ihåg exakta detaljer.

  Stina: Charlie är så fin!

 8. Jag vet att detta kan vara en känslig fråga, men jag tappade bort din blogg ett tag när min dator strulade.. och jag bara undrar, har ni inte Bianca kvar? 🙁

 9. Ber om ursäkt för förra kommentaren.. Såg att ”SAnna” hade kommenterat och förklarat läget precis efter att jag skickat iväg kommentaren. Beklagar..

 10. Han är ju så fantastiskt vacker den där lilla vovven 😀 och som någon annan skrev, han ser verkligen harmonisk och nöjd ut!

  Angående Bianca så har jag för mig att hon inte riktigt gick ihop med småbarnslivet?! Hon blev understimulerad och mådde inte så bra, så Stina och Bobby placerade om henne!? Rätta mig om jag har fel 🙂 tycker att det var ett väldigt klokt och osjälviskt beslut, måste ha varit superjobbigt! :/

Leave a comment