x

Rosig om kinderna

20 september, 2012

Ur Vi Föräldrar Gravid nr 5

20 september, 2012

Illustration by Tanja Metelitsa

20 september, 2012
empty image
empty image

Har ni lagt märke till min nya presentationsbild? Det är en begåvad tjej vid namn Tanja Metelitsa som har tecknat den, samt en header i samma stil. Det var dessa som jag behövde hjälp med att lägga in. Själva bilden var inga problem, den fick jag snabbt hjälp med av en kille i Tailsweep-gänget, värre var det med headern som inte passar till själva formatet/mallen som är nu. Bloggen måste breddas och menyn göras om, vilket tyvärr är mer komplicerat än våra kunskaper för tillfället.

0

13 comments

 1. Begåvad tjej! 🙂
  Du kan inte bara ändra formatet på headern i photoshop eller nåt? Är inte så himla grym på det där själv heller men det borde ju vara enklare än att ändra om hela bloggen…

 2. Går det inte att förminska bilden som du vill ha som header?

  Dessa enorma foton som man får in från digitalkameran förminskar jag i paint. Brukar ställa in på 20% av storleken för att få ”normalstora” fotobilder av dem.

  Det går ju alltid att spara om headerbilden under annat namn när man testar att förminska, så slipper man göra något misstag som förstör alltihop.

 3. Så himla fin! Jag hoppas verkligen att det löser sig med headren, för det skulle nog kunna bli jättefint 🙂 Konst är kärlek <3

 4. Haha Stina idag när jag var & handlade (jobbar förövrigt i affären) så var jag bara tvungen att tjuvläsa Vi föräldrar lite eftersom jag visste att du var med & då kommer min arbetskamrat fram & frågar om jag skall köpa tidningen och skrattar lite åt mig.. Till saken hör ju den att jag är inte gravid så det enda jag fick fram var att ”nej men jag känner hon som är med i tidningen” 😀 orkade ju inte direkt förklara för honom att det är en som bloggar som är med, tror knappt han ens vet vad en blogg är 🙂

 5. hihi, sa jag inte de va? Jag måste utnämna mig själv till framtidsvetare eller någonting. Hur som hälsy så är bilden super fin och det ska bli spännande att se vad det blir för header 🙂 kramen från Ystad

 6. Otroligt fin bild, dock tycker jag att den känns lite läskig/dyster och på så sätt inte riktigt passar till sin.personlighet som är helt tvärtom! 🙂 kram!

 7. Åhh vilka fina bilder på dig! Du strålar verkligen =) Lycka till vidare med grav!
  Kan tyvärr inte köpa tidningen då jag bor i Oslo.
  Underbart med bebisar, vi har själv en liten prinsessa här hemma på ett år.
  Trevlig helg!

Leave a comment