x

Hoppas ni inte tröttnar på mina foto-inlägg, haha

27 augusti, 2012

ljuvali-bloppis

27 augusti, 2012

i love you to the moon and back

27 augusti, 2012
empty image
empty image

Ett litet smakprov från kvällens fotografering. Vackert va?
Vill du också få din mage förevigad så är det bara att maila!

0

33 comments

 1. Det är alltid lite Stina-stil över dina foton! Jag kan bara inte helt säkert sätta fingret på vad det är. Färgtonerna, känslan, ljuset? Hur som helst så är de fina 🙂 Och trots att jag inte ens planerar barn just nu så vill jag bara ha en bebismage när jag ser dina bilder!!

 2. M: Tack så mycket! Det tar jag som en stor komplimang. Jag hoppas att bilderna ser bra ut även i era datorer, har tyvärr inte kunnat köpa en ny ännu och får fortfarande kämpa med att se mellan alla blåa partier, haha. Men det funkar ju! Kramar

 3. Åhhh fantastiskt! Vilken känsla du skapar. Skulle verkligen vilja få min mage fotad av dig! Tror dock avståndet sätter käppar i hjulet. Väldigt sorgligt…

 4. Åh, Stina! Vad har hänt med ljuvali? Det var ett bra tag sen jag kikade in här och såg nu när jag ville titta på fina inrednings saker att webbutiken är otillgänglig. Vad har hänt?

 5. Nästan så att jag önskar att det fanns en bulle i min ugn!:) sååå duktig du är! Så varm och vacker bild! Heja dig Stina!

 6. Monica: Tack! Hon är så vacker i sin mage.

  Fia:

  Lina: Det vore grymt roligt att få göra det!

  Tofva: Åh, tusen tack fina du!

  Vad gulliga ni är allihop, känns verkligen jätteroligt hela den här grejen nu. Njuter av varje sekund!

 7. Otroligt vacker och vilken talang du har för detta, så mycket kärlek genom bilderna att det känns ända hit. Fortsätt så!

 8. Sandra: Vilken kommentar! Tack så hemskt mycket!
  Ingen dålig start jag fick på den här morgonen. ♥

 9. Gud så vackra bilder. Hade jag bort i Skåne hade jag bett dig tagit bilder på mig o magen!! Verkligen såå fina!!
  /Sara

 10. Sara: Hihi, hör av dig om du är i närheten nångång så kommer jag och jagar dig med kameran. Kram!

 11. Hade gärna haft bilder på magen.. Och mig själv som gravid för den delen, men har kommit in i en period där jag känner mig extremt blyg och osäker framför kameran 🙁 hur mycket kostar det att få dig att knäppa ett par foton? Är ofta i malmö då mina föräldrar bor där borta.. Kram!

 12. Hanna: Jag vet vad du menar, ibland känns det jättejobbigt att stå framför kameran. Jag är dock säker på att du kommer slappna av efter en stund, efter lite skoj och skratt. Min kompis känner sig inte vidare bekväm framför kammeran men se så fint det blev. Jag har fått många förfrågningar om olika foto-jobb nu, riktigt roligt, så håller på med att lägga upp en liten prislista.

  Vad tycker ni är rimligt för en timmes fotografering där bland annat 10 bearbetade bilder ingår?

 13. ååh jag önskar jag hade en fin gravid-mage som du skulle kunna fota! någon gång så… 🙂

 14. Så så så vackert! Jag har inte klickat mig in på din blogg på många år, jag var en stor följare fram till du fick ditt första barn ungefär och gravid-småbarn-familje-skriverierna var väl inte superspännande för mig som var då 17 år haha. Men nu har jag vuxit upp lite och tittade in igen och vad ser jag, fantastiska bilder och du fotar med samma kamera och samma objektiv(oftast) som jag. Vilken inspirationskälla! Så duktig du är! Ska kolla runt lite mer och se vad som hänt under dessa år:)

 15. Oj jag vet faktiskt inte vad som är rimligt.. Vet ju att set ligger en del jobb bakom att ställa och pilla med bilderna efteråt då min man jobbar som grafisk designer. Vad brukar du ta för ett sådant jobb i vanliga fall?

 16. ÅH vad jag önskar man bodde närmare dig, då hade jag garanterat velat anlita dig till att fota min dotter, älskar, ÄLSKAR känslan i dina bilder. Du är SÅ duktig!!

 17. Fantastiska foton.

  Lägger du på något filter i redigeringen?
  Vilken inställning på första fotot och vilket objektiv?

  Ännu en mg, älskar känslan och ljuset i dina foton!

 18. fast bara för man har en systemkamera blir man inte helt plötsligt fotograf.. Visst är dina bilder fina, det är inte det men alla med en bra kamera kan få till en bra bild lixom. Den till vänster blir enligt mitt tycke förstörd så solen kommer i vägen för ansiktet och på den till höger ser man skuggan av dig vilket känns lite väl oproffsigt..

 19. Tack för alla underbara kommentarer! Jag blir så himla glad. ♥

  Tommy: Tusen tack! I dessa bilder gör den fina kvällssolen verkligen sitt och redigering är knappast nödvändig, men jag har olika egengjorda filter/actions som jag ofta använder mig av för att framhäva känslan som jag vill åt. Bilderna ovan är tagna med mitt Canon EF 50MM 1.8 II, manuellt, fråga mig inte om bländare, iso och allt vad det är för ska sanningen fram har jag hemskt dålig koll på det, haha. Jag ”rattar” helt enkelt runt tills det blir bra!

  Carro: Det var lite det som var meningen med bilderna i detta fallet, ljuskällorna. Solen som lyser upp ansiktet gör hela bilden, enligt mig. Den fina magen, ljuset som strålar fram, kärleken, känslan… Alla med systemkamera kan få till en bra bild, ja, men alla har inte intresset. Eller förmågan att fånga ögonblicket. Tack för kommentaren!

 20. Otroligt fina bilder Stina. Läser även kommentaren om att vem som helst med en systemkamera kan ta fina bilder, visst, kvalitén i bilderna blir bra med en systemkamera, men att kunna fånga en känsla och att förmedla någonting med en bild, det kan inte alla med en systemkamera i näven! Som du säger Stina, solen och ljuset i dom här bilderna skapar allt! Du har fingertoppskänslan 🙂 Kram

Leave a comment