x

Lockar

27 augusti, 2012

i love you to the moon and back

27 augusti, 2012

Hoppas ni inte tröttnar på mina foto-inlägg, haha

27 augusti, 2012
empty image
empty image

Modell: Isabell J
Foto: Jag

Medan resten av familjen är ute och leker passar jag på att färdigställa de sista bilderna från förra veckans plåtning. De ska sedan skickas till modellen, som jag hoppas blir nöjd precis som jag. Många av porträtten på Isabell är så sjukt vackra och om jag fick bestämma hade jag lätt suttit här och pillat och grejat större delen av dagen (och natten) men det går ju inte riktigt, haha. Måste lära mig att avsluta och gå vidare! Detta var endast en försmak dessutom för inom kort ska vi fota igen och då jädrar ska ni få se på ännu bättre bilder. Isabell var krasslig i fredags (syntes inte, jag veeet) och för min del var det imma från regnet på linsen som ställde till det.

Denna kväll ser ut att äntligen bjuda på lite sol så om en stund ska jag möta upp min gravida vän för att ta härliga bilder i motljus, det regnade ju sist vilket var trist så nu tänkte vi göra ett nytt försök. Jag ska fråga om det är okej att jag lägger upp någon här sedan, det är nog ingen fara. Och en sak till. Jag har typ jour!!! Vilken dag/natt som helst nu kan telefonen ringa. Jag ska närvara vid en förlossning, som både doula och fotograf. Är så jäkla pirrig och glad! Kan inte fatta att det händer.

Nej, nu måste jag fortsätta här innan de andra kommer hem.
Hörs senare ikväll, förhoppningsvis med lite nya bilder. Kram!

0

9 comments

 1. 🙂 grattis gu så kul för dig att både få Doula och fota!! Verkligen en dröm! Skriv nu mer om de!! Å mer magbilder å gravidskvaller omdig!! Ha en fin dag kram

 2. Rebecka: Tack! Det känns helt fantastiskt, lovar att dela med mig mer om allt. Du förresten, vi hörs på mailen ikväll 🙂

  Åh! Tusen tack, Emelie. Nu blev jag riktigt glad! Du är en stor inspiration och förebild för mig. Kram!

 3. Åh jätte stort grattis Stina! Vad glad jag blir! Du inspirerar verkligen till att våga göra det man drömmer om! Och inte på ett girigt sätt, utan på ditt alldeles egna lilla vis. Hehe, vad larvigt det där lät, men jag blir alltid så glad när jag tittar in här!

 4. Otroligt vackra bilder! Du är riktigt duktig!
  En fråga som jag funderat på länge. Heter du lee i efternamn? Om inte, vart kommer detta lee ifrån?

  Kram

 5. Tänkte på dig när jag såg dom här! Titta och njut – det gjorde jag. Jag hade önskat att min lilla tjej hade varit alldeles nykläckt så jag hade kunnat ta sånna här bilder!

 6. du har en sådan mysig blogg, blir alltid varm och glad av att kika in här. 🙂 kramar till dig

 7. Häftigt att få närvara vid en förlossning som både doula och fotograf! Måste vara väldigt roligt för blivande föräldrarna att få förlossningen förevigad i bilder. Lycka till Stina!

Leave a comment