x

Behind the scenes

25 augusti, 2012

Freckles

25 augusti, 2012

Gravidfoto – vecka 34

25 augusti, 2012
empty image
empty image

Min vackra vän, innan regnet brakade loss igår. Hon är gravid i vecka 34 precis som jag, också med en liten gosse. Jag kommer aldrig glömma den där dagen i februari. Vi hade inte hörts av på ett bra tag och själv hade jag plussat dagen innan, det plingade till i mobilen och jag läste upp ett sms som löd – ”Stina! Gissa vad jag har i magen?”. Jag rös i hela kroppen, ringde upp och skrek – ”Är du gravid?? Jag meeeed!!”. Ni kan ju bara föreställa er hur samtalet fortsatte.

0

18 comments

 1. Åh så fina bilder du lägger upp! Gud vad roligt att ni blev gravida på samma gång =) Min mamma och en av hennes bästa vänner fick barn på samma dag! Båda döptes dessutom till Henrik fast dom inte pratat om namn före. Vi bodde grannar i flera år så killarna gick i samma skola, spelade i samma fotbollslag osv. Jag och storasyster i den familjen är dessutom väldigt nära vänner så våra familjer är rätt tighta haha

 2. Tycker inte att hon ser så överlycklig ut, snarare mer betänksam och missnöjd

  försök att få mer liv i bilden . öka ljussättningen den är för svag i just detta sammanhang

  Ljuset är källan till bra bilder. Därför får du fixa en atalje med bra ljusbelysning om du ska få riktigt bra kvalité på bilderna.

  annars ett bra initiativ.

 3. Vilken härlig upplevelse! Min mamma och hennes bästa vän fick barn samma år – mamma en pojk och Christina en flicka. 8 år senare fick mamma mig (flicka) och Christina fick en pojk bara 5 dagar senare. Ytterligare tre år senare kom barn nummer tre. Då var det vår tur att få en pojk och C en flicka… gissa om vi skojat om att våra giftemål varit ödesbestämde sedan start haha 😉 kram på dig Stina!

 4. Nemen, där har vi ju S…! Grattis till graviditeten, är själv gravid i vecka 35:)
  /Sara från Kna, barndomskompis till S…. 🙂

 5. Tack för alla fina kommentarer!

  Linda: Regnet föll ned så jag förstår att hon inte var särskilt bekväm där hon satt, haha. Vi tog bara ett par bilder i all hast och ska fota snart igen, då i vacker kvällssol. Tack för tips! Någon atelje behövs dock inte, naturen är min atelje, hehe. Kram!

 6. Stina!

  Det är helt underbara bilder med känsla, fint ljus och fin redigering. Du behöver ingen studio! Haha.. tror det var någon som blev lite avundsjuk..

  Bilden till vänster är riktigt fin ska du veta! Det är bra med konstruktiv kritik det kan jag hålla med om men ingen ska tala om för någon annan vad den bör göra, helst då man inte bett om det.

  Kram till dig Stina!

 7. Haha det samtalet måste ha spårat iväg & vilken rolig grej dessutom. hoppas på att någon nära vän till mig är gravid dem dagen jag väl plussar (:

 8. Tycker gravidbilden till vänster är skitfin! Måste vara många tankar som vandrar i huvudet när man är havade, tycker du fångat det perfekt! Håller med ovanstående, kritik är bra, men den som ger den måste tänka på hur den uttrycker sig! Varför studio när Malmö är parkernas stad?! Och vi har strand/hav?!;)

Leave a comment