x

Gravidfoto – vecka 34

25 augusti, 2012

I detta ögonblick:

25 augusti, 2012

Freckles

25 augusti, 2012
empty image
empty image

Hej på er! Hoppas ni haft en skön helg så här långt. Vi har varit på ett lekland och busat ett par timmar ikväll, eller… jag tjuvade sambons iPhone och körde Ruzzle mestadels av tiden. Man får utnyttja graviditeten och använda den som ursäkt medan man kan, hehehe. Annars sitter jag som klistrad framför datorn, har så många fina bilder som jag vill visa er. Denna till exempel. Nöjd!

Modell: Isabell J
Foto: Jag

0

14 comments

  1. Tack Annster, och tack Agnes för en underbar kommentar. Vilka ord! Nog för att det kanske är lite fusk att fota en sådan vacker tjej men jag tycker ändå att jag lyckades fånga en känsla i bilden. Gillar den mycket! Kram till er båda, hoppas ni får en fin söndag.

  2. Nathalie: Hon är så lik någon men kan inte sätta fingret på det, en blandning av många tror jag. Caroline Winberg bland annat! 🙂

    Tack Louise!

Leave a comment