x

Damn autocorrect

24 augusti, 2012

Behind the scenes

24 augusti, 2012

Isabell J

24 augusti, 2012
empty image
empty image

Japp, nu har jag minsann varit och plågat en tjej vid vattnet. Haha! Skämt åsido, här har ni ett litet smakprov från kvällens plåtning. Regnet duggade tätt men trots det blev bilderna väldigt fina. Inte så konstigt med den tjejen framför kameran! Även om vi gjorde det mest på skoj och helt utan krav så var faktiskt detta mitt första ”fotojobb”, med någon som jag aldrig tidigare träffat. Pirrigt! Skriv gärna en kommentar så blir både jag och Isabell glada.

Modell: Isabell J
Foto: Jag

0

37 comments

 1. Julia & Camilla: Tack! ♥
  Och jag håller med er, hon är så himla vacker att bilderna inte kunde bli annat än bra.

 2. Jättefina bilder Stina! Älskar särskilt närbilderna, du har verkligen lyckats med ljuset och att fånga väldigt mycket uttryck i bilderna. På tvåan och fyran hade det varit superfint med lite mera bakgrund tycker jag, anar ett träd och kanske en strand? Hade varit fint om det synts 🙂 Du är superduktig, kul att du tar steget ut och satsar på det du brinner för – det inspirerar verkligen!

 3. Lite fusk är det med ett så vackert motiv… 😉 Närrå, du är jätteduktig, jag tycker bilderna är kanonfina!

 4. Tack Annster och Julia!

  Em: Tack för din fina kommentar! Jag håller med dig angående bild två och fyra. På grund av vädret och avsaknad av reflexskärm var det svårt att få till bakgrunden, gillar ändå effekten som blev då det nästan ser ut som att hon har svalor flygandes kring huvudet hihi. Och sedan är det meningen att de ska vara ljusa, dock ska jag träna mer på att även få med lite bakgrund till nästa gång. Är inte så hajj på alla inställningar ännu. Stor kram!

  Linnea: Haha, ja men det är det faktiskt! ;P

  Tove: Ja, hon är verkligen vacker.
  Jag blev ännu lite generad när hon kom gåendes haha.

  Viktoria: Tack snälla du!

  Nina: Tack! ♥

  Miranda: Tack för att du skrev,
  uppskattar varenda ord!

  Alla: Jag har fått en FÖRLOSSNINGSFOTOGRAFERING inbokad redan i augusti/september. Lycka!

 5. Vackra bilder!!! Älskar mjölkigheten i alla dina bilder. Hur gör du för att få så? Det är otroligt vackert och det ger en mjukare kännsla när man kollar på bilden. Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om hur du redigerar dina bilder? <3

 6. My: Jag tänkte göra ett redigerings-inlägg längre fram, när jag vet lite mer vad jag faktiskt gör haha. Men först och främst måste man se till att fånga det befintliga ljuset! Det är det viktigaste av allt, sedan kan man göra små justeringar i exempelvis photoshop för att ge bilden det lilla extra som man tycker passar för just den. Mer om det längre fram!

 7. Hej Stina! Du är otroligt duktig, får inspiration varje gång jag besöker din blogg 🙂 Just det, jag tänkte spana in ljuvali för lite extra inspiration idag men sidan låg nere. ”Abonnemanget har gått ut” stod det 🙁 Hoppas allt är bra med er och tack för en mysig blogg!

 8. Hej Stina,
  du är jätteduktig och jag tycker att bilderna blev jättefina 🙂

  Jag skulle tycka det va jättekul om du ville fota mig, en 17 årig tjej – bor vid malmö. Porträtt som ovan och kanske någon helbild..
  Och undrar därför om du fotar bilder på fler än de som är gravida? och vad du tar betalt 🙂

  Varmaste kramar!

 9. Vackra bilder på en vacker tjej!
  Du kan gå långt!
  Jag skulle köpa en reflexskärm om jag var du, gult värt att ha.
  Ha en skön helg goa du!

 10. Tack Nina!

  Natalie: Tyvärr inte 🙁

  Michelle: Maila mig gärna så bestämmer vi något. Kram!

 11. Sista bilden var verkligen jättehärlig med skrattet! Och fräknar är så fiiint =) Duktig är du!

 12. Åh vilka vackra bilder! Och vacker modell! Önskar jag hade bott söderöver så att jag och min vovve fått såna härliga fotografier på oss.

 13. Fina bilder!Älskar att man ser hennes fräknar.Du måste fortsätta att fota.Snart har du ju även en liten gosse att öva på:)Kram och lycka till med allt!!

 14. Ljuvliga bilder. Helt underbart vackert! Vad duktig du är, Stina. Och vilken tjusig tjej. Kram

 15. Sjukt fina bilder, duktig du är Stina och hon är så vacker! Jag vill också ha fräknar!! 🙂

 16. Åh Stina, vad du är bra! Jättevackra foton tar du hela tiden! Du har en riktig talang! Vad har du för kamera och objektiv och hur får du det så suddigt i bakgrunden? Kram Sara

Leave a comment