x

När man inte orkar laga mat…

12 juni, 2012

Frågor och svar

12 juni, 2012

Hanna zip twill

12 juni, 2012
empty image
empty image

Här är byxorna som jag beställde från Gina Tricot men ”missade” att skicka tillbaka. Den fakturan kändes jävligt sur att betala så nu hoppas jag innerligt att det är någon där ute som vill köpa dem av mig. De är sjukt snygga på alla sätt och vis, gillar färgen och dragkedjorna, men som sagt – kanske inte mitt mest genomtänkta köp. If you know what I mean. Priset är 399 kronor styck och storleken är 34. Maila vid intresse! Nu ska jag äta min goda grönsakssoppa som står färdig på spisen och sedan jobba vidare.

0

22 comments

 1. Har du några tips till en tjej med brustet hjärta? Vad göra för att glömma och gå vidare? Snälla hjälp mig någon!

 2. Är tyvärr för små!
  Ps. Undrar som många andra när svaren på frågorna från frågestunden kommer? Har väl gått nästan 3 veckor nu? Är nyfiken!

 3. Hanna: Jag vet, förlåt till er som väntar. Det kommer saker emellan hela tiden men i veckan hoppas jag kunna publicera svaren på frågorna. Förhoppningsvis kan jag sitta med det en stund ikväll, om lillan somnar tidigt.

 4. Vänta nu blev jag förvirrad. Det står W34 på jeansen, så menar de då jeansstorlekarna som är i tum eller menar de storlekarna 32, 34, 36, 38… För om det är 34 tum så måste de ju vara skitstora på dig??

 5. Jag blir också lite konfundersam över det där med storleken, är det i tum 34 eller i ”vanlig” storlek, 34, 36, 38 o.s.v?

 6. Jag har på mig likadana just nu. Intresseklubben antecknar…
  Men mina är 36, annars hade jag köpt dem för de är riktigt snygga och sitter bra.

 7. blir tokig har letat på varenda gina tror jag efter dessa, säljer du dem fortfarande de beiga? skulle bli otroligt glad!!!!

Leave a comment