I detta ögonblick:

18 maj, 2012

Stina-Lee och Spiderchick vinner årets guldpenna

18 maj, 2012

Den rosa mobilrosen

18 maj, 2012
empty image
empty image

Cute rose mobilsmycke - rosa pastell

Cute rose mobilsmycke - grön pastell

Jag fick precis ett mail från en tjej som försökte beställa den rosa mobilrosen. Enligt kassan skulle hon betala frakt på den trots att frakten är gratis på alla våra mobilsmycken. Jag gissar att det är fler som råkat ut för samma och då valt en annan färg? Efter att ha kontrollerat artikelegenskaperna kan jag konstatera att jag helt enkelt missat att bocka för ”fraktfri” på just den varan. Förlåt! Felet är åtgärdat och alla ni som vill köpa den rosa rosen kan nu göra det – utan att betala frakt. Se alla rosor här.

Har ni lagt märke till mina naglar förresten? Inte trodde jag att jag, som alltid ska vara där och pilla och riva, kunde få så fina. Men se, det var ju bara att bestämma sig. Att köpa hem en bra fil och några härliga lack gjorde verkligen susen. Nu är det riktigt roligt att hålla på och greja! Mina favoriter är ”Perledejade” från L’Oréal, ”Marzipan” från IsaDora och ”Did you ‘ear about Van Gogh?” från OPI, som för övrigt gör de bästa lacken enligt mig. Täcker med ett lager och så enkla att applicera. Sedan är ju namnen rätt roliga.

 

Att andra handen inte är riktigt lika tjusig behöver vi ju inte säga högt, haha, men den tar sig den med.

4 comments

Leave a comment