ljuvali.se

Söta ni som undrar över ljuvali! Det värmer gott att läsa att ni saknar butiken. Ledsen för att den legat nere så pass länge men vi bestämde oss för att det är roligare att vänta med att öppna tills vi har lite nytt och fräscht att erbjuda. Det lär inte dröja allt för länge då både den fina väskan och dream catcher-halsbanden är på väg in.

Så här ser godisskålen ut när jag får bestämma. Lite sött, lite surt och resten choklad. Trevlig helg på er!

Darya skriver:

Precis samma godissmak som mig då :) Trevlig helg på er med! Imorrn kl 14 är det invigning av en ny temalekplats i Kroksbäck, ska vara massa skojigt som händer. Tänkte bara tipsa, kan vara kul för Mayia! Vi ska dit :) Kram på er!

Stina skriver:

Dina bilder är alltid lika fina, så otroligt härligt ljus !! :)
Jag tycker att det är svårt att fota inomhus utan blixt, hur gör du och vilken inställning använder du? Jag har själv en systemkamera och försöker lära mig lite inställningar.
Ha en härlig helg// kramar Stina

Linnéa skriver:

haha, åh vad kul. EXAKT min godissmak med :)

Anne skriver:

Ah, bra godissmak du har! Hatar när min kille köper godis, för han köper typ bara äckliga saker som geléhallon, non-stop och dom där äckliga punsch-sakerna med vita prickar på… :P

Vi har då lika go smak på godis ser jag :-))

Väntar & längtar efter att ljuvali öppnas igen, vill beställa något nu när vi flyttar till vårat nya hus :)

Linnéa skriver:

Åh! Så gott, skålen är precis i min smak också. Kan du buda över den hit tror du? :) kram

Maria Caroline skriver:

Den där godisskålen skulle passa mig Grymt bra kan jag säga =D

Mindful Writing skriver:

Ser fram emot att du öppnar snart igen, det vore trevligt att se lite nytt inne på Ljuvali då det uppdaterades så sällan, och det är något av det viktigaste med en bra butik, ett utbud som varierar och uppdateras. De saker jag ville ha fanns aldrig inne, men när det öppnas igen kanske :D

Hanna skriver:

Vilken smarrig godisskål!

Linda skriver:

Jag kom och tänka på din gröna layout du hade för jättelängesen, det var min favorit, haha.
Det vore kul om du la upp ett inlägg med alla dina olika styles som du har haft!

lisa skriver:

åh, jag saknar den. ser fram emot en återförening… puss!

GRATTIS PÅ 25-ÅRS DAGEN ÄLSKADE DU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

malin skriver:

nemen… fyller du år idag??

grattis bästa stina :)

Anna skriver:

Åååh men vad glad jag blir att den ska öppna igen. Var livrädd att den var stängd. Glad, glad, glad :} Kram!

ser ut som min godisskål skulle gjort :D

Anna Eriksson skriver:

Hej, Ville bara säga hej, jag har läst din blogg ett tag, speciellt gått in och läst endel gamla graviditets-och förlossnings-inlägg. Jag väntar nämligen själv på att min skatt ska komma ut inom ett par veckor :)

Lotta skriver:

Så ska en godisskål se ut :)

Susanne skriver:

Grattis Stina! Hoppas du haft en bra dag, kram faster Susanne m.familj

Min godisskål ser ut så med :D MASSA choklad, hihi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

/

/

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>