x

Alla ska få göra som de vill men ingen ska behöva skämmas!

20 april, 2012

FAV

20 april, 2012

Tiiimber!

20 april, 2012
empty image
empty image

Här hemma delar vi under inga omständigheter lypsyl med varandra (fråga mig inte varför, ömsesidig bacillskräck som inte tycks gälla vid pussar :P, eller nåt). Vi har alltså varsitt. Nu är det dock så att mitt har varit slut alternativt på språng under en tid och som vi alla vet har nöden ingen lag, och meningen var ju att jag bara skulle tjuva lite lite lite. Det sulle inte ena mänska märka, tänkte jag, och hyvlade av en yttepyttestrimma längst ned. Ja, och sedan har det bara fortsatt. Nästa gång han vrider upp stiftet är det änna läge att sticka fram näsan och skrika tiiiiiiiiimber! Tänk så förvånad min käre sambo ska bli då, hihihi.

0

14 comments

  1. Men haha, varför inte bara använda det normalt? XD Ni pussas ju som sagt ändå. Dricker ni inte ur varandras glas heller då, eller? :S Gud vad rubbat i så fall! Jag och min kille delar både glas, lypsyl (och, skämmigt nog, även tandborste ibland).

  2. Hej hallå Stina! Jag har köpt byxorna i en butik här i stan, har inte heller hittat dom nånstans på nätet! Jag ska faktiskt förbi butiken idag, vill du jag ska lägga undan ett par till dig?! Så kan vi lösa det med pengar och frakt i veckan? Lämna en kommentar hos mig då så jag vet 😉

  3. Det är något visst med lypsyl. Jag delar ALDRIG det heller med NÅGON. Men har inga problem med att dricka ur min sambos glas, smaka på hans mat med hans gaffel mm. Men lypsyl. Nej skaffa ett eget haha 😛

Leave a comment