x

Nyckelpigor

15 april, 2012

Alla ska få göra som de vill men ingen ska behöva skämmas!

15 april, 2012

ljuvali-bloppis

15 april, 2012
empty image
empty image

Hej på er! Hoppas ni mår bra. Ville bara säga att jag har uppdaterat ljuvali-bloppisen med fler fynd, bland annat den fina stjärnlyktan i fattigmanssilver samt en underbar quilt med blommor och spets. Maila gärna vid intresse!

0

13 comments

 1. Hej Stina!

  Jag ville egentligen bara säga tack för en underbart fin och inspirerande blogg! 🙂 hoppas allt är bra!

  Med vänlig hälsning, Sandra

 2. Hej! Jag har mailat en liten beställning. Men ej fått något svar.. Är rädd du inte fått mailet :/

 3. Hej Stina. Det är så att jag går igenom en väldigt jobbig tid i mitt liv. Jag har ingen aning om hur framtiden ser ut eller vart jag befinner mig till hösten. Men det jobbigaste är att min sambo nyligen har diagnostiserats med cancer. Det är hemskt jobbigt för mig att ens skriva den här kommentaren. Jag är ledsen hela tiden, får panikångestattacker någon gång om dagen då det känns som att hela världen ska gå under typ, och det är jätteläskigt att ringa alla sjukhus och åka runt på röntgens, provtagningar, möten mm. Jag har oroat mig för mycket här i livet, men att gå igenom en cancerhistoria vid 21 års ålder hade jag inte räknat med … Jag bara hoppas att allt ska bli lite mer okej tillslut…
  Jag vet ju att du har gått igenom en svår period i ditt liv (jag tänker på din pappa, kanske har du gått igenom nåt annat svårt med). Hur hanterade du det? Hur ska man göra när känslorna gör så ont i kroppen att man inte vet om man kommer orka mer? När allt är svart …
  Hoppas allt är bra med dig, jag älskar din blogg. Den är ärlig och vacker och fin.
  Kram M

 4. Hej fina Stina och fina Charlie 🙂 Jag skriver till dig som jag vet är en äkta djurvän, skulle uppskatta om du bara tog dig tid att läsa detta:

  Jag är med i en fototävling med min matglada 10 äriga rottweiler. Vi tävlar om att bli omslagsbild samt att få 15 kilo hundmat. Min hund, ponsan är verkligen världens finaste hund. Tyvärr är hon sjuk i cancer och man vet inte hur länge hon har kvar att leva.Eftersom det inte finns något att göra så har vi bestämt att så länge hon mår bra och inte har ont ska hon få vara previs som vanligt och bara njuta av den sista tiden hon har kvar i livet. Därför får hon sova i sängen, hälften av min frukost och sitta med i soffan. Hon är min prinsessa

  Vore jättegulligt om ni ville gilla samt dela denna länk: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3628133591433&set=o.110833495662026&type=1&theater

 5. Stina…du är bara bäst , jamen faktiskt du är /verkar vara en sån sund & vettig person.

  Kram Mary

 6. Vilket fantastiskt klokt inlägg. Just det där om ”behöver inte…” gav mig en liten aha-upplevelse. Tack! Med en liten dotter på tre månader och en amning som fungerar kanon är det intressant att få läsa om andras val och bakomliggande resonemang för att själv finna en väg som passar oss – en väg som jag över huvud taget inte kan förstå att någon annan tror sig ha rätt att uttrycka sina åsikter kring.

  Tack för att du vill dela med dig och gör det på ett så snyggt och tydligt sätt.

 7. Hej jag mailade också en beställning två el tre ggr men fick aldrig nåt svar.. Tråkigt. Får leta reda på de sakerna nån annanstans.

 8. DU är helt underbart. Jag blev så jätteglad över att läsa detta. Det har känts som att jag är ensam om att vilja och tycka om att amma. Min son är ett halvår och jag vill amma minst tills han är ett år. DU har gjort min kväll. Stor kram till dig!

 9. Tack och lov att det fiinns människor som dig! Jag blev så glad då jag läste ditt inlägg, håller med dig till hundra procent i allt du skrev om amning. Ta och fortsätt i samma stil! Skit i de som häver ur sig allt möjligt om att du gör fel. Ingen kan säga vad som är rätt utan just den mamman som har befunnit sig i den situationen. Jag tycker ni verkar göra ett bra jobb!

  Ha de bra 🙂

Leave a comment