x

Plättar i luften

20 februari, 2012

Ambrosia

20 februari, 2012

Måndagsmorgon

20 februari, 2012
empty image
empty image

Kärleken har världens största händer, men den väger ingenting. Kärleken färdas utan visum och utan pass i alla länder. Kärleken är en lekplats för barn. Detta under, detta mirakel… mäktigare än allt annat på denna jord. Kärleken… Ett enda vapen, mäktigare än all annat. KÄRLEKEN, VILKEN KRAFT! Världens första, och största atombomb… Poooff… är  kärleken… detta under… detta mirakel. JAAAA NU SKJUTER VI IVÄG PILARNA!

Ett miraaaaaakel som kallas kärleken, ett mira-a-a-kel…

Haha, den har satt sig så jäkla hårt! Lika hårt som Ranelid knyter nävarna och skriker ”ja ja ja däääär satt den”! Säga vad man vill om den mannen men för mig är han ett orginal som fascinerar och inspirerar.

Dagens frukost. Äggröra, bacon, fetaost, gurka och apelsinjuice. Kärlek på tallrik!

0

15 comments

  1. Jag tyckte också att låten var rolig innan jag läste min lillebrors status i lördags.
    ”Är det verkligen helt okej att skicka en låt som definierar kvinnan som enkom fortplantningsorganism till finalen? Om ni hävdar att det är en hyllning till kvinnan kan ni ju läsa texten en gång till. ”om inte männen fanns skulle mänskligheten dö ut” Det skriker kvinnoförakt i mina öron.”
    Min bror är inte känd för att vara feminist, och han reagerar på det här sättet.

Leave a comment