x

Hur lycklig kan man bli?

4 januari, 2012

Var med och påverka ljuvalis sortiment!

4 januari, 2012

I detta ögonblick:

4 januari, 2012
empty image
empty image

Jag packar ljuvali-beställningar. Charlie hjälper inte till. 😉

0

41 comments

 1. Hur går ditt jobb som doula? Skulle inte du vara doula åt en som skulel föda nu runt nyår?

 2. Hej! Varför går det inte att gå bak i ditt arkiv länge än typ april 2009? jag var sugen på att kolla bilder från din lägenhet i göteborg samt kolla på din kända (iallafall bland mina kompisar här i lidköping) videoblogg med charlie. Den där när han ”visar snoppen” (svårt att uttrycka sig där 😉 )

 3. Sara: Bebisen valde att titta ut tidigare än beräknat så det var nog inte meningen att jag skulle vara med, hihi. Allt gick iallafall bra och det är huvudsaken! Jag läser mina böcker och håller tummarna för att fler chanser dyker upp 🙂

  Erica: Arkivet togs bort i samband med min bloggflytt, tyvärr.
  Hihi roligt att ni minns mina videos. Hälsa Lidköping!

  Ellinor: Han är en långhårig chihuahua 🙂

 4. Dessa goa hundar, har en som snarkar högt bredvid mig och en som springer rastlöst fram och tillbaka trots en lång runda i Skaaune-stormen

 5. Mysigt 🙂 Jag lyckas aldrig få såna fina bilder på mina små killar…de vaknar och flyger upp nyfikna som de är så fort någon rör sig 🙂

 6. Hej Stina! Jag lånade en utav dina bilder till ett inspirationscollage för sovrum jag gjort på min lilla blogg, hoppas att det är okej, annars är det bara att säga till! Tyckte att bilden var så fin och den passade in så himla bra, men som sagt, hoppas att det är okej.

  Himla roligt att det går bra för ljuvali! Jag håller på att renoverar mitt sovrum just nu (därav inspirationscollaget). Planen är att det ska bli ljust och lite lantligt. Jag satt tidigare idag och kikade runt på ljuvali och hittade en himla massa fint som jag verkligen tror skulle bli fint att ha i sovrummet när det är klart, så jag får nog ta och lägga en beställning snart.

  Ha det fint Stina! 🙂

 7. Har sett att många, inklusive jag själv, tidigare har frågat om vart Bianca tagit vägen, men har inte sett något svar…Kanske vill du inte svara på den frågan eller prata om det men jag är ändå nyfiken så jag måste fråga igen: Har du kvar henne, mår hon bra?

 8. Åh herregud! Det var det sötaste jag sett på länge! Vill ha en till liten sötnos till min vovve. Kanske ska köpa liknande ras?;)

Leave a comment