x

Dagens outfit – rostrött

6 december, 2011

Julklappstips – baka med kärlek

6 december, 2011

Bikten 24 timmar

6 december, 2011
empty image
empty image

Jag fick nyligen en kommentar från en tjej som tyckte att det var på tiden att damma av bikten och vet ni? Det tycker jag också. För alla nytillkomna läsare så är bikten är ett återkommande moment i denna blogg. Här kan du bikta dig 24 timmar framåt, anonymt eller inte är givetvis upp till gemene man. Lätta på själen och berätta vad som tynger just ditt hjärta – har det hänt något, i skolan eller på jobbet? Har du gjort något du ångrar, något du känner ångest inför eller bara ligger och funderar på om nätterna? Har du förlorat någon du älskar – berätta för mig om honom eller henne, berätta om din sorg och saknad, berätta om era fina stunder tillsammans.

Jag vet hur otroligt skönt det kan vara och framför allt hur viktigt det är att ibland få öppna upp och kasta ut allt det som så lätt samlas på hög där inne, vad det än må handla om – stort som smått, jobbiga tankar, känslor, händelser, minnen. Ja, vad som helst egentligen. Nu gör vi detta inlägg till en riktig sopstation där vi slänger alla våra gamla sopor för att lämna plats åt nytt och fräscht. Kram på er, ni är toppen och alltid välkomna in hit. En sak ska ni komma ihåg och det är att vi aldrig är ensamma om att tänka, känna och må som vi gör även om det många gånger känns så. Det är denna bikt ett verkligt bevis på.

0

152 comments

 1. Jag har ljugit för min pojkvän, jag använder inte nå preventiv medel för min kropp klarar inte av de. Så vi har varit noga med att använda skydd när vi har haft sex. Men jag ville så gärna ha barn så jag sa att jag börjat med p-piller. Jag är gravid trots att vi bara hade sex 2 gånger. Ibland har man tur. Det låter dumt men jag blev jätte ledsen när jag fick svaret.

  Jag har ljugit för min pojkvän och jag ville nog bara veta om jag kunde bli gravid.
  Men båda har fast jobb och jag vet att vi kommer bli en bra familj bara jag inte berättar sanningen. ( För han är glad han har börjat tro på ödet)

 2. Det ögonblick jag önskar jag kunde göra om i mitt liv, även om man länge tänkt att man aldrig skulle ångra något, var deen stunden jag mådde så dåligt så jag smsade min barndomsväninna som jag älskar att hata och hatar att älska. ( det är rätt ömsesiidigt) men jag smsade henne om numret till vår gemensamma väninna & vi skulle ha en möhippa hos mig, det var dags för min barndomsväninna att alltså gifta sig och jag bara såg svart, i hur hon lyckats ta sig upp ur smutsen vi båda kommer ifrån, därför att jag kände svartsjuka och avundsjuka för att hon hade en supportande man, ett barn och ett bröllop,& jag fortfarande befanna mig där i sopstationen försökandes och läntandes till ett annat liv.

  Jag ångrar att jag smsaade såna taskiga saker. Det är helt klart mitt eget fel, för det finns ingen anledning att känna skam eller avundsjuka mot att någon har det bättre, men vi hade alltid en tävling mot varandra, där vi hatade varandra, men ändå var väninnor……….. hon hörde aldrig av sig efteråt & jag har mått superdåligt pga en diagnos jag fick på gymnasiet.

  Medans jag fick diagnos, fick hon det perfekta livet jag längtar till, tryggheten & att må bra. Tragiskt men sant, så blev jag avundsjuk på hennes barn……………….. & som sagt. Vi kom båda ur samma ursprung med problem föräldrar, vi kom båda ur askan.

  Idag mår jag bättre tack vare en superduktig psykolog. Jag längtar dock tillbaka till min väninna, även om hon faktiskt backstabbat mig en gång då hon inte vittnade när jag blev misshandlad.

  Jag kände mig så sårad & sviken. Men det är ingen anledning att skicka hat sms till någon. Även om jag hade gett halva min arm, & halva mitt ena ben om hon blivit misshandlad. Jag hade ljugit i rätten för hennes skull………. men kanske så vart inte relationen så ömsesidig som jag trodde.

  Jag ville bryta isen genom att vara snäll. Men upplevde att jag bara fick skit tillbaka, det blev en värsta förstorad historia………….. nånstans gjorde jag felet att inte ha tålamod, tålamod är det finaste man kan ha mot en annan människa.

Leave a comment