x

Stallet

8 oktober, 2011

ljuvali.se

8 oktober, 2011

Smyckeshållare på väg till ljuvali

8 oktober, 2011
empty image
empty image

En liten sneak peak på smyckeshållaren som jag tagit in till butiken. Visst är den läcker? Finns att köpa på ljuvali senast måndag. Nu blir det god mat och lördagsmys hos Sofia. Imorgon bär det av hemåt igen.

0

28 comments

  1. Oj, den ser riktigt cool ut! kanske får ta och köpa en sådan, skulle behöva det då mina smycken bara ligger i ett glas på nattduksbordet. 😛

  2. Hej!

    jag undrar om du inte skulle kunna införskaffa ett sk. bokställ? när man öppnar upp boken så ska man kunna ställa den som om någon håller den öppen för dig, du fattar? hihi! kram

  3. Stina, var kommer dina huslyktor i zink från? Kommer du att få in sådana till ljuvali? Tacksam för svar 🙂

  4. Hej!
    Kommer ”Hjärta med 12 clips” in till Ljuvali snart? Jag hade så gärna velat ge den till min kompis i artonårspresent! Tacksam för svar 🙂 kram

  5. Hej Stina! Tycker du tar så himla fina bilder! Kan du inte berätta lite om vilken kamera och objektiv du har, om du retuscherar bilderna på något sätt osv? Skulle vilja kunna ta lika fina bilder! Kram från en som följt din blogg sedan 2007 🙂

  6. Hej Stina! Du har så himla mysig blogg, älskar att kika in här. Har följt dig länge nu och det blir bara bättre och bättre tycker jag. och ljuvali är ju fantastiskt! har inte beställt något än men snart är det tänkt att jag ska flytta hemifrån och då lär jag gå loss i din lilla butik. Hoppas allt är bra med dig och din lilla, kram!

Leave a comment