x

Inspirationsbilder – hemma hos Elin

2 september, 2011

Höstgarderob: Check

2 september, 2011

Inte lätt att vara djurvän ibland

2 september, 2011
empty image
empty image

Ville bara kika in och säga god morgon, uppe tidigt. Det ser ut att bli en strålande fin dag! Jag var ute med Charlie nyss och solen värmde skönt samtidigt som luften kändes sådär kylig och härligt frisk så som den brukar göra när sommaren ska till att räcka över stafettpinnen till hösten. Just det! Jag måste berätta om en ”rolig” sak som hände igår, haha. Jag sitter på cykeln på väg hem från affären, lite i min egna värld när jag svävar fram. Jag blickar ned mot vägen och får syn på en liten snigel strax framför hjulet, väjer hastigt, sladdar i gruset och skrapar upp ena knät. Allt för denna snigel! Jag fnissade för mig själv när jag reste mig upp och borstade av mina byxor, så typiskt mig. Hon klarade sig iallafall. Tror jag. Och jag med…

0

26 comments

  1. Hej! Vad roligt att du skriver om det. Jag är en sådan som inte bara kan gå förbi de små sniglarna på parkvägen utan jag måste flytta dem till kanten så att de inte mosas av fötter eller cyklar och barnvagnar. Det tar mig därför lite extra tid att gå någonstans när det har regnat ute. Min ena dotter, 4 år, har tagit efter mig helt och är också mycket upptagen med snigelflyttningar när vi är ute och går ibland :).

  2. Haha jag är likadan. En kort period varje år har vi hur mycket smågrodor som helst på gräsmattan här hemma. Pappa bryr sig inte så mycket när han klipper gräset utan kör bara över de stackars små djuren. När jag klipper gräset däremot så stänger jag av stup i kvarten och springer fram och tillbaka med grodor i händerna som jag sätter i allt i från blomrabatter eller hos grannen. Kan ju tillägga att det tar två timmar längre för mig att klippa gräset än min far….

  3. Vad har hänt med Bianca, har du inte kvar henne? Inte kollat din blogg på länge så jag har missat om du har skrivit om det innan 🙂

  4. hihi, vad gullig du är. jag är precis likadan. morgnar efter en regnig natt är ju värst då det ligger maskar och sniglar överallt på cykelvägarna. man får väja hej vilt. 🙂

  5. Haha, söt! Sniglar är dock en av mina största fobier (särskilt mördar-/skogssniglar), så jag hade nog väjt i ren panik.

  6. Hejhej, läs gärna mina två senaste inlägg om mobbning/skitsnack och att inte våga vara svag för dom man känner. Titta gärna in och säg vad ni tycker och tänker ! 🙂 annars ha en bra dag <3
    Ibeliveinyou.blogg.se

  7. Jag är ganska likadan där Stina. De små djuren kan ju inte hjälpa att just där de går ska vi komma farande. Därför måste vi hjälpa de små djuren så att de inte far illa 🙂

  8. Känner igen mig! Det är inte lätt när trottoaren är full av små sniglar så ska man väja med barnvagnen för att inte köra över dem samtidigt som man måste hålla koll vid ens fötter så man inte trampar på dem. Vilket pyssel, men värt 🙂

Leave a comment