x

Färdig hos tandis!

6 juli, 2011

Fluff.

6 juli, 2011

110706.

6 juli, 2011
empty image
empty image

Idag tog vi emot en mindre leverans till butiken, hihi. Så himla roligt! Jag hoppas och tror att ni kommer tycka om dessa pärlor lika mycket som jag gör. Det är enormt mycket arbete, mer än jag någonsin kunnat drömma om och utan Bobbys hjälp hade det nog aldrig gått. Inte just nu iallafall. Vi bor i lägenhet, har en sjövild 2-åring som är både högt och lågt tillsammans med lager, packmaterial och emballage. Ni kan ju tänka er kaoset som blir. Men vi antar utmaningen! Det är fantastiskt roligt, speciellt när man efter ett tag märker att man faktiskt lär sig något. Det är fasen inte omöjligt, inte ens för en idiot som jag, haha.

0

37 comments

 1. De ska bli så roligt när du äntligen öppnar din webshop Stina! 😀 Ser verkligen fram emot det och jag lovar dig att allt ditt slit verkligen kommer att vara värt de i slutändan!

 2. Åhh vad jag ser fram emot att se allt nytt =) Jag är sååå nöjd med min pajform jag köpte i förra veckan av dig.

 3. Jag tycker du är så ball, Stina! Som vågar! Hoppas hitta massvis med fina pärlor hos dig *klick, klick*

 4. gud vad härligt! kan du inte skriva ett inlägg, punkt för punkt typ, hur du gick från tanke till butik? Alltså alla tillstånd och företagsgrejer man måste fixa? Tycker allt är så svårt..!

  Tack för en superfin blogg oxå =)

 5. Du är ingen idiot, du är helt fantastisk och grym som vågar och gör detta 🙂 kram

 6. Jag har en liten dröm om att sälja ridkläder, tycker det är på tok för tråkigt utbud. Men jag vet liksom inte vart man ska börja… ska man ringa till kina, ba – Hej, hej, kan du koppla mig till en fabrik som kan sy ridkläder till mig?..

  Frustrerande när man inte vet hur man ska ta sig till, och vem ska man fråga? 🙂

 7. Hej! Jag skulle vilja beställa dina fina knoppar! Hur gör man? Jag har några vänner som såg bilden och blev överförtjusta också 🙂 Har du en länk till din butik? /åsa

 8. Jag förstår inte riktigt, ska du ha en webbshop eller bara sälja här på bloggen lite privat? Eller ska det bli som ett helt företag med skatt och hela faderullan? 😀

 9. Gud så spännande! Jag vet precis hur det e. Jag startade egen butik när min dotter var 1 år och jag var ensamstående. Det är ett tufft jobb men kul!
  Lycka till!

 10. Du är väl ingen idiot! En otroligt fin människa som visar att alla kan bara vi vill.

  Lycka till med din shop, jag tror den kommer bli succé! Väldigt fina saker precis i min smak, sådant gillas!

 11. Känner igen den där känslan, det är mycket jobb med en webbshop, men skönt att du har hjälp från killen i alla fall 🙂 Det hade inte jag direkt men jag sålde smycken och de är ju ganska så små och tar därför inte lika mycket lagerplats som inredningsartiklar. Men att driva en webbutik är en rolig erfarenhet och som du skriver lär man sig nya saker hela tiden 🙂

 12. Hallå där! Jag vet att du har en fin smak för inredning, men jag känner att du även har en talang för barnkläder/leksaker om jag inte misstar. Nu är det så att jag ska bli mamma till en liten pojke i början av November och undrar om du har några bra tips på hemsidor eller butiker som säljer fina barnkläder/leksaker som vi styling nojiga kan gotta oss i?

  Jag är speciellt trött på alla mobiler/vagnleksaker som verkar gå efter samma tema i varenda butik jag kollar i. Hjälp?

  Tack för en super blogg!
  Caytana

 13. You can do it oh yes you can do it!!

  Bara man sysslar med ngt man brinner för kan man lägga ner hur mycket kraft, tid och energi som helst 🙂

 14. Vad det låter nedvärderande när du skriver ”en idiot som jag”, även om det är skrivet skämtsamt såklart. Du är duktig ju!

  Hur har du tänkt konkurrera med alla andra webbshops med inredning som finns, tycker d finns hur många som helst och som har samma sortiment som några av de produkter du har lagt upp här.

  Jag önskar dig all lycka till i alla fall och hoppas att det går bra!

 15. Tycker att du ska döpa den till StinaLeeving (stinaliving) el StinaLeeva o bo eller något i den stilen. Om du inte kommit påett namn än så sno gärna något av förslagen ;P

 16. Du är så duktig Stina! Jag har följt dig sen innan du tog studenten och det är så härligt att följa dig och ditt liv!

 17. Åh vilken fluffig liten söt’en!! 🙂
  Underbar blogg du har, och jag är mäkta nyfiken på vad du och Josefin har kokat ihop! 🙂
  Lycka till med allt!!!

  Jag är själv igång och startar eget, i slutet av augusti så slår jag upp portarna till min klädbutik. Det bästa jag någonsin gjort!

  Kram fina du!

Leave a comment