x

Mayia gör entré

22 juni, 2011

Kära läsare!

22 juni, 2011

Välkommen till världen, Leah!

22 juni, 2011
empty image
empty image

Vad roligt att ni gillade vår knasiga familj i animerad form, haha. Var det någon som var uppmärksam och lade märke till vilken blogg jag satt och läste? Om efterfrågan finns är det mycket möjligt att det kommer en uppföljning längre fram.

Nåväl. Min dag började bra med en cykeltur till bageriet. Var sjukt sugen på frukost redan när jag lade mig igårkväll, haha, så därför fick det bli en riktig mysfrukost med två olika sorters bröd och massa pålägg – ost, oliver, mimosasallad, kokt medwurst, sylter, mums. En repris på det snarast tack! Om jag skrev att dagen började bra fortsatte den bättre när jag fick ett efterlängtat samtal från min vän, Dina. En liten flicka är född! Välkommen till världen, Leah. Snart kommer tant Stina och snosar dig i håret.

0

15 comments

  1. Noterade allt att det var Kenzas blogg du satt och läste 😉 Vill gärna se fler animerade filmer på din familj. Riktigt underhållande! Hur gör du dom?

  2. Vill också se mer animerad film! Är jättekul ju. Vad roligt för din vän, du får hälsa så mycket från Stina läsarna 😉

  3. Hej Stina,
    jag tänkte höra om din dotter har något eget rum. Om hon har, kan inte du vara jättegullig och ta några foton? Min dotter ska få ett eget rum i höst och jag går i inredningstankar.. skulle vara kul med lite inspiration och tips! 😉

  4. Frukost är det underbaraste målet på dagen! Speciellt om man har tid att sitta ner och bara njuta! Såg mycket gott ut!

  5. Tack för en jätte mysig blogg! Jag skulle också vilja ha receptet på pannkisarna , lät sååå smarriga! Kram

  6. Hejsan. Dina bilder är helt underbara! Kan du visa hur du får till den fina ljusa/rosa tonen? Jag har försökt hitta bra tips på internet men hittar inget bra! Alltså, jag vill att mina bilder ska se lite gammeldags ut.. haha hoppas du tar tid och visar!

Leave a comment