x

Blommor och bin

21 juni, 2011

Välkommen till världen, Leah!

21 juni, 2011

Mayia gör entré

21 juni, 2011
empty image
empty image

Sanningen om håret

0

58 comments

 1. Haha, om det är förklaringen till det mystiska håret så är det ju jättekul! 😀

 2. Hahahaha!! Shit, fattade inte först, det är ju du och din familj!! hAHA… Charlie ligger på soffan som han brukar och äntligen fick vi se lilla Maiya hahaha 😉 Coolt, vill se meeer!

 3. ååååhnej, varför kan jag inte se videon? kan det bero på att du dolt den? eller på mina inställningar? eller visas den inte utomlands (finland)?

 4. Nä men nu vill jag också se! Jag ser ingen video. Ni som ser, kan ni inte berätta vad det är iaf? Come on… blir ju sjukt nyfiken!

 5. HAHAHAHAHAHHAHAH gud vad kul!
  MER SÅDANT! 😀 hur kul som helst och vad fina ni alla var som tecknade figurer 🙂

 6. Haha såklart man förstod att det inte var ditt hår 😉 Men det här var ju verkligen en rolig förklaring till vad som hade hänt!! Sötungen!!

 7. haha, älskar hans ”aaooo!” i slutet.
  en fråga som jag alltid undrat om; Vad är Lee egentligen? är det ditt efternamn eller?

 8. jag vet inte alls om du har tid och svara på sånt här, men när blev din blogg såhär stor och av vilken anledning? svara gärna i min blogg eller i ett inlägg eller ngt, kram:)

 9. Hej finaste Stina! Jag har bara en liiten fundering! Varför vill du inte visa någon bild på din dotter Maya? (inget påhopp eller så, vill bara veta din motivering) KRAM!

 10. Hahahaha gud detta var hur kul som helst. Läst dni blogg sen ungefär 1 år innan du blev gravid. Gud va länge. Gillar den lika mycket fortfarande och blir helt till mig när jag läser dina texter och allt, du får mig verkligen att må bra på något sätt. 🙂

 11. Hej Stina! Nu känner jag mig dum som trodde det var ditt hår, men jag blev verkligen förvånad över hur vissa reagerade med sådant äckel över att det kanske skulle vara ditt. Kram

Leave a comment