x

Blommor och bin

21 juni, 2011

Välkommen till världen, Leah!

21 juni, 2011

Mayia gör entré

21 juni, 2011
empty image
empty image

Sanningen om håret

0

58 comments

  1. Nu har jag med äntligen kikat, var tvungen att kolla från jobbet, hihi!! 🙂

    Hoppas ni har en fin dag, hälsningar från mig på jobbet, kram kram!

  2. Snälla snälla sluta använd Tailsweeps videotjänst 🙁 Den funkar jättedåligt och det är så många som inte ens kan se filmerna! Jag kan inte se filmerna hemifrån utan måste skriva från min jobbdator. Jag antar att du använder den för att man kan få annonser på den? (jag harett gammalt tailsweepkonto men ingen blogg längre men kontot är kvar…) finns det ingen annan tjänst du kan använda för det istället? Kan man få annonser på YouTube? Jag harsett att vissa har det! Finns det något annat bra alternativ som funkar annars? För Tailsweeps video funkar A S D Å L I G T och jag vill kunna se dina filmer <3

    Jag är säker på att dina andra läsare håller med.

Leave a comment