x

Vintage paisley

21 juni, 2011

Mayia gör entré

21 juni, 2011

Blommor och bin

21 juni, 2011
empty image
empty image

Uff! Klockan är tre och jag sitter framför datorn, fler som har svårt att slita sig? Aja, tänkte ”bara” uppdatera lite snabbt. Orkade inte fixa middag idag så det fick bli ett besök på lokala pizzerian. Självklart beställde jag min favorit. Gyros med stark och mild sås, sallad, gurka och tomat. Mums! På vägen hem mötte vi en 12-veckors chihuahuavalp, yttepytteliten och dessutom i den vackraste färgen, chocolate and tan. Åh så fin hon var! Jag hade glömt hur små de faktiskt är, när vi hämtade Bianca var hon inte större än min hand. Minns ni det? Galet! Hur som helst blev jag så hänförd att jag helt missade att fota men bjuder på några pizza- och blombilder istället. Inte så jättekul kanske men bättre än inget och jag gillar bilden med blommorna och biet. Någon som vet vad dessa blommor heter? Älskar färgen!

0

16 comments

  1. Du får jättegärna uppdatera på natten… Vad ska man annars hitta på när man nattammar? 🙂
    Ha det toppen 🙂

  2. Det ser ut som en prästkrage 🙂 eller som jag egentligen skulle sagt prästakrage 😉 Är inte från Skåne och Trelleborg för inget:P

  3. jag tänkte gerbera, men ser inte riktigt ut som det. kanske som en blandning mellan gerbera och prästkrage O.o

  4. Hej stina, får jag fråga vad du jobbar med utöver bloggen för din mammaledighet är väll slut för längesen? 🙂

  5. Stina, eller någon i kommentarsfältet! Alla har nog sett att alla Stina´s bilder är redigerade, alltså färgerna. Men jag undrar, vad är det du ändrar, och i vilket program gör du det? 🙂

    Skulle vara jättetacksam för svar, är så himla fint!

Leave a comment