x

AJ!

10 juni, 2011

Kärlek

10 juni, 2011

Thank god för fläkten!

10 juni, 2011
empty image
empty image

Jag är trött och har ont i huvudet, antagligen på grund av värmen och det faktum att man känner sig som en grillad/kokt korv i min lägenhet som blir som ett växthus när solen skiner. Fruktansvärt jobbigt, om jag får lov att klaga. Och det får jag! Men nu mina vänner, nu har jag äntligen köpt mig ena bordsfläkt. 169 riksdaler på Biltema. Yey! Jag ligger som en strandad höggravid här i soffan med fötterna skönt upplagda på glasbordet och bara njuter av att kunna andas normalt igen. Jag känner vinden i mitt hååår raj-di-daj-daj-daj-daa-daj-di-dejj-daj-di-daaa… Trevlig fredagskväll!

0

8 comments

  1. Snälla snälla snälla Stina, kan du bara svara på om det var det hår från benen i föregående inlägg?

  2. var detta ditt sätt att komma ut som gravid? 😉 hihi. Om du är gravid, stort grattis i såfall och all lycka!

    Fläkt hade jag inte kunnat leva utan på sommaren 😉

  3. Lin: hhahahahaha, Njeee jag tror väl inte de :p men vill bara höra henne säga att hon skojade snart! Blir ju nyfiken! Men vet ju faktiskt aldrig haha!

Leave a comment