x

9 juni, 2011

Thank god för fläkten!

9 juni, 2011

AJ!

9 juni, 2011
empty image
empty image

0

71 comments

 1. Hjälp! Hur tusan har du fått sådär mycket hår på benen? Det ser snarare ut som att du har sparat i några år än några veckor! 😉

 2. OJ! Kan det där verkligen vara hår från benen? :O Haha, härligt att du bjuder iallafall 😉 Haha Stina!

 3. men gud vems är detta?!
  haha jag är en av dina så kallade ”tysta” läsare som alltid läser men aldrig kommenterar. men DETTA fick mig att kommentera även jag!

 4. Hej! Åh vad smickrad jag blir 🙂 vad gullig du e, jag följer dig fortfarabde, fortfarande lika spännande som förut! hehe

  tack! ja det ska bli superkul med en en liten till, känns nervöst, det är ju en kille också, lite annorlunda 😀 men det ska bli spännade iaf.

  Du får ju självklart följa min nya blogg, ska kolla om jag hittar din mailadress, då kan jag maila lösen och ny adress 🙂

  Ha det bäst! kram på er

 5. aaaaa de kan du glömma att du kan lura oss så mycke hår har inte ens min sambo på sina ben haha 😀 det är kanske en mans bröst hår…möjligen din..

 6. hahaha rolig du är! kul att du bjuder på dig själv 🙂 Men mig lurar du inte! Det är din kära sambo eller annan manlig vän som fått känna på smärta 😉 själv använder jag epilator på mina ben för att ja tkr vaxning gör så fruktansvärt j*vla ont! ett litet tips bara! 🙂

 7. Haha fan du är ju så härlig Stina! Jag gissar på att det där är manshår, eller så gjorde du en brasilian?! Äsch jag vet inte jag har aldrig testat det där;)

 8. Hmm, klurigt detta… Min man är hårig men inte så hårig, tippar på att Mayia kanske satt vaxremsor på huvudet?Fast det ser ut att vara rätt grova hårstrån… Eller på något djur??

 9. Men haha, vad trött jag blir. När du la upp bilden på håret du rensade ur ”duschslasken” ojade alla sig över hur äckligt det var. Samma sak här ju. Snälla någon, både det här och det där är så mänskligt det bara kan bli.

 10. men hallå det är nog inte bara på ett ställe hon har dragit vaxremsan, dem går ju att ”återanvända” man kan ju klistra fast o dra några gånger!

 11. Haha du e bäst Stina! Jag vaxar mig oxå vart annan månad o snart e man helt van vid smärtan:D Jodå sådär kan kvinnorhår faktikst se ut om man har mörkt pigment och sparat hår, och som Agnes sa, så tar man ju me samma remsa flera ggr:)

 12. Hej! vad kul att du fick mitt mail ändå, du är så välkommen så :D, skönt och veta vilka som kan se ens barn, tycker det är jättebra att du har en öppen blogg,och jättebra att du väljer att inte visa upp mayia! så fint namn!

  Vi hörs! sköt om dig

  kramis

 13. Hej Stina!

  Jag blir så ledsen och uppgiven av de flesta kommentarerna till det här inlägget… Är överraskad av att lite hår kan väcka så mycket uppståndelse och negativa kommentarer. Vad härjar det för syn på kvinnlighet egentligen?

  Jag kommenterar ganska sällan på bloggen, men det är kommentarerna som fick mig att reagera denna gång.

  Du är fin och bra, ta ingen skit!

 14. Hej Stina! Hoppas på uppdateringar om hur det går med din vikt 🙂 Jag försöker själv gå upp i vikt, och skulle behöva lite pepp!

 15. Det är en mans hand som håller i remsorna. Ser ut som brösthår eller rygghår på en man.

 16. Hahaha, gud vad äckligt! Men jag tvivlar på att det är från dig! Det stämmer bara inte, hahaha.. Hoppas jag ;)!

Leave a comment