x

9 juni, 2011

Thank god för fläkten!

9 juni, 2011

AJ!

9 juni, 2011
empty image
empty image

0

71 comments

 1. Haha VA!… Inte har du så svarta hår? Alla verkar vara förvånade här i kommentarsfältet. Och inte har du lyckats spara ut så LÅNGA? 😀 Kram!!

 2. Jag är tveksam till om detta är ditt hår, kanske är karl dins? Jag är hårig som en gammal turskisk man och inte ens jag skulle få så långt hår på flera veckor 🙂

 3. åh, snälla säg att du har vaxat bort min sambos elendiga mustasch =)
  (”men det är ju mustasch-kampen, ju”)

 4. Haha, måste säga att det är ganska roande att läsa folks reaktioner över bilden! Diggar skarpt ditt inlägg, hihi.

  Jag ”borde” göra något åt mina ben också. Har inte ansat sedan förra sommaren… Förvisso har jag ljust hår på benen, men å andra sidan har jag istället både långa och många hårstrån på benen. Jag är väldigt kluven i frågan om jag borde göra något åt det. Å ena sidan skäms jag över mina håriga ben och får lite ångest när jag inser att jag gett mig iväg hemifrån i shorts eller korta leggings. Men samtidigt tycker jag att man ska kunna få se ut precis som man är utan att behöva bekymra sig för vad någon annan tycker. Mina lurviga skånkar borde inte vara något jag ska bekymra mig över. Därför blir jag lite tveksam om jag inte ska försöka behålla min behåring… Vi får se hur länge det håller. Samhället har ju uppenbarligen massor med åsikter om kvinnors ben, ahum.

 5. kan du inte skriva lite om vilken sort ni/du använde? jag hittar nämligen inget bra själv.. 🙂

 6. Men orka. Har ni som kommenterar här ens låtit ert kroppshår växa fritt? Och varför är håret inte äckligt och ofräscht bara för att det skulle ha suttit på en man? Det är väl lika roligt och lent för att det är ett par kvinnoben?!

 7. AAAAuch! Är det en grizzlybjörn ni har sövt ner och vaxat måntro? 😉

  Jag har försökt vaxa en gång. Ont. Fick en epilator när jag fyllde igen. ALDRIG IGEN! Usch vad hemskt. Det är AJ om något. Haha.

 8. Jag tror de e att du har rakat din kille på huvudet o sen lagt det där håret på vaxet! Ser omöjligt ut att ha så långa hårstrå på benen 😮

 9. GO STINA GO STINA GO STINA. Underbara bilder stina!! måste tacka dig tusen gånger för att du lyfter fram det olikheter vi människor har och är. Du är bäst och keep on going girl. Just det, det där med att man ska inte säga till sina barn att inte titta när dem nyfikna på andras olikheter. Du har helt rätt. Jag ska också lära mina barn att gå fram och hälsa och vara ödmjuka mot våra medmänniskor. Du är bäst stina!!!!

Leave a comment