x

antique rose.

9 juni, 2011

AJ!

9 juni, 2011

9 juni, 2011
empty image
empty image

Äter smarriga rester från igår och samlar mod inför mitt livs första vaxning, haha. Hjälp! Har sparat ut håret på benen i flera veckor nu så det finns lite att ta på om man säger så. Jag återkommer med resultat!

0

19 comments

  1. Vaxade för första gången för några dagar sen.Vill inte skrämma dig, men man ville dö typ hahah 😀

  2. va är de för kamera o objektiv du använder? de blir så fina o ljusa bilder.. 🙂 inte nå skrikiga färger utan dova men endå ite suddigt 🙂

  3. Man svettas lite när man blir vaxad men det är ändå en skön smärta tycker jag. Och det är ju så bekvämt efter, i flera veckor! Du kommer nog göra det igen? 🙂

  4. Jag har gjort detsamma, sparat ut i veckor och igår, dan före dan före studenten skulle det vaxas! men jisses vad jag misslyckades… Så jag åkte och köpte en epilator i stället, ont gör det, men det var betydligt enklare! 😉

  5. Hej Stina!
    Snälla snälla berätta för mig var du har köpt ditt fina vita matrumsmöblemang?! Ska flytta hemifrån för första gången nu om någon månad. Jag älskar verkligen din stil, snälla hjälp mig och berätta var du har köpt det 🙂
    Ha det bra

Leave a comment