x

God morgon!

24 maj, 2011

Läsarfråga – Ska vi behålla barnet?

24 maj, 2011

Syrener

24 maj, 2011
empty image
empty image

 

Nu doftar det gott här hemma.

0

36 comments

 1. Jag bara undrar om du fortfarande är mammaledig? Har för mig att du förut sa att du skulle vara det tills april nån gång 🙂 Vad jobbar du med annars?

 2. Åh de luktar så gott, om jag går förbi en syrénbuske stannar jag alltid och luktar. Önskar att det fanns en parfym som luktade precis sådär 😉

 3. Åh, vad härligt det där såg ut! Jag älskar syrener! Tänkte bara fråga dig om en sak, jag tycker att ni stavar Mayia så himla fint, jämfört med vad jag antar är den mer vanliga stavningen Maja. Hur kom ni på den stavningen, och hur kom ni fram till hennes namn? Mayia är ett väldigt fint namn tycker jag!

 4. Syrener är en av mina absoluta favoritblommor. Men de har inte blommat här än ^^ Inte ens knoppat faktiskt. (Bor i Jämtland).

 5. Syrener doftar helt fantastiskt! Jag ska nog plocka in några från gården nu jag också 🙂

 6. Syren är ju bland det bästa som finns. De både luktar gott och är vackra. De blommar inte här där jag bor men de kommer…Jag får trösta mig med att liljekonvaljen inte är långt borta.

 7. Hej Stina. Jag har en läsarfrågar.. Eller kanske mer som.. ett litet ”rop på hjälp” fråga.

  Det är så att jag är gravid i vecka 8+5. Både jag och min sambo är arbetslös, men vi bor ihop och har snart varit ett par i 2 år. Är det oansvarligt att behålla barnet om vi inte har arbete? Jag har svårt att komma fram till ett beslut som känns bra, men jag överväger att behålla. Jag känner mig själv så pass bra för att inte klara av att genomgå en abort. Men är det dumt att behålla? Jag har sånna besvär att veta vad jag vill göra och vad andra skulle tycka.. Om jag ska göra abort måste jag vara 100 % säker på det valet annars kommer jag ångra mig.. jag kommer inte vara 100 % säker på abort.. Snälla, vad har du för åsikter kring detta? Vad ska man ta sig till?

  Hoppas du vill och kan ta dig tid att ge ett svar. Du verkar vara så vettig och klipsk!

 8. Hej Stina!

  Jag har följt dig lääänge men kommenterar ytterst sällan :$ därför känns det lite konstigt att skriva nu, till dig.
  Som småbarnsförälder vet du säkert att det viktigaste i livet är ens barn, finns inget du inte skulle göra för dem. Att ens barn skulle bli omhändertagna som spädbarn eftersom man som vuxen skulle bli anklagad för misshandel finns inte på världskartan.. om man är oskyldig såklart.. det är precis det som dessa föräldrar har blivit utsatta för, gå in och läs och jag hoppas du vill hjälpa till att sprida detta vidare: http://treunderverk.blogg.se/
  Socialen fungerar i många fall, men lååångt ifrån alla.. det är hemskt, det strider mot de männskliga rättigheterna och barnkonventionen..

 9. Syrener doftar ju så gott, för tankarna tillbaka till barndomen tycker jag.

  Sen ett litet tips, eller alternativ till näringsdrycker som visserligen är smidiga men dyra. Gainer, mest använt inom träning, men funkar toppen för dem som vill lägga på sig lite extra, eller har problem med detta. Kan köpas på Gymgrossisten eller liknande. Plus är att det finns i många och goda smaker. Stor kram från Sanna

 10. åh vad vackert! om du vill att de ska hålla längre tar du bort så många blad som möjligt, skrapar bort barken på understa biten, gör långt fint snitt och ljummet vatten

 11. Jag brukar tjuvplocka syrener när jag är ute på tidiga morgonrundan med hunden..=) men dom luktar ju så gott!
  Synd att de inte finns året runt.

 12. Hej Stina!
  Hur får du så fina kort med din kamera, så att dom ser sådär gamla ut? tror jag har en likadan kamera men jag skulle vilja få samma gammaldagsa utseende på korten 🙂

  Kram

 13. Hej Stina,

  Ta bort bladena under vattnet så håller sig blommorna fina längre. 🙂

  Kram!

 14. Åh, jag älskar syrener! de luktar himmelskt gott. Är smått avundsjuk att eran sommar kommer så tidigt och här får man vänta. (Umeå)

Leave a comment