x

Stor i orden, liten på jorden

24 maj, 2011

Syrener

24 maj, 2011

God morgon!

24 maj, 2011
empty image
empty image

Frukost är något jag uppskattar allt mer. Idag blev det müsli på havregryn, dinkelflingor, hallon, persika och russin med hallonyoghurt och lite honung till. Mums! Två kokta ägg och en apelsin fick jag i mig också, känns som en helt okej start på dagen.

0

26 comments

 1. Åh vilken härlig blogg! Otroligt vackra och stämningsfulla bilder 🙂 Nu blev jag ännu mer sugen på att köpa en vettig kamera, inspirerande! Ha en bra dag 🙂

 2. Frukost tycker jag är det godaste! Så mysigt att stiga upp tidigt och se hur världen börjar vakna till liv:)

 3. på tal om blommigt, har nya blommiga muggar till samlingen, vet att du gillar blommiga föremål! Allt är köpt på öob! Det finns inne på bloggen om du vill ta dig en titt

 4. mums. låter riktigt smaskigt! man känner verkligen att frukosten är det viktigaste målet så då kan man gärna satsa lite extre på det tycker jag =)
  kramar.

 5. Mmm, det där såg gott ut! Jag är en riktig frukostälskare..
  Är det en müslibladning som du köpt färdig? berätta vilken! den såg sjukt god ut!
  kram på dig

 6. Åh, ja! Frukost är det bästa på hela dagen. Godaste maten och bästa tiden på hela dagen 🙂 Vilken söt sked dessutom, sånt sätter ju en extra guldkant på frukosten! Kram

 7. Jag älskar frukost! äter hur mycket som helst, annars blir jag en grinig tjej 😉 definitivt största målet för mig på dagen.

 8. Jag är superdålig på att äta frukost, men ser det sådär fint ut på frukostbordet skulle jag ju inte tveka en sekund haha! Sorgligt nog brukar mitt köksbord mest vara täckt av gårdagens makaroner som inte hunnit torkas bort än, som en liten vild 1åring kastat omkring som en l makaronsprinkler. Inte så inbjudande vid frukostdags alltså, haha!

 9. Frukost är A & O för mig till allting, måste äta frukost för att fungera och jag förstår inte alls mig på de som inte ”kan” äta frukost jag längtar alltid efter frukost..=) mm

 10. Det är inte många bloggar som jag själv följer, men din tittar jag in på lite då och då. Gillar alla inredningstips och har fått massa nya idéer till att göra om lite här hemma. :o)

 11. vaarrifrån är skeden? snälla svara, vill så gärna ge bort en sådan sked i present till en kär vän! maila mig gärna var du köpt den.

  kram

 12. Vilken fin blogg du har! Undrar lite hur du får den storleken på bilder i dina inlägg? Skulle också vilja ha större. Kram till dig!

Leave a comment