x

Att bryta invanda mönster

21 maj, 2011

Dagens outfit

21 maj, 2011

Ser ni vad jag ser?

21 maj, 2011
empty image
empty image

Valk, bilring, fett, kalla-det-vad-ni-vill. Lyckotjut! Jag har verkligen kämpat med maten den senaste tiden så ni kan tro att det är med glädje jag skriver att det nu börjar ge resultat. Jag har intalat mig själv att det måååste vara psykiskt men så ställde jag mig på vågen igår och visst, två härliga kilo plus. Inte mycket för de flesta men för mig, som aldrig lyckats öka ett sketet gram i vikt, är det stort. Fem kilo till och sedan ska jag unna mig en sjuhelvetes shoppingtur, haha. Fan vad roligt! Vad vågen säger är väl egentligen mindre viktigt, huvudsaken är att jag känner skillnanden och det gör jag, redan nu. Återkommer om några veckor med ny status! Raj-di-daj-daj-da..

0

53 comments

  1. Så skönt att läsa detta då jag själv är sjuk i ätstörningar! Hoppas innerligt att jag själv en vacker dag kan skriva ett inlägg om att jag är stot över mina bilringar. Hoppas att jag en dag får skriva ett inlägg som hjälper andra tjejer istället för stjälper.

  2. Jag har alltid haft svårt att gå upp i vikt. Alltid. Både min mamma och pappa var sjukt smala i min ålder (jag är 19), så jag har inte gener för att bli större heller. Och jag har mått så otroligt dåligt över hur smal jag har varit. Och folk har höjt ögonbrynen när jag sagt det och menat på att jag är lite konstig, dom flesta vill ju gå NER i vikt, men jag vill gå UPP. Men nu, nu har jag äntligen börjat gå upp! Synd dock att det skulle behövas medicin för det (dock inte sådan medicin, utan depp.. för mitt psyke har inte varit det bästa). Men shit vad glad jag är nu! Har gått upp massor med kilon och alla säger att det syns, och det gör mig så glad. Men framförallt, som du själv sa, så känns det så bra när man själv känner det. Man blir så lycklig 🙂

Leave a comment