x

Testing

20 maj, 2011

Ser ni vad jag ser?

20 maj, 2011

Att bryta invanda mönster

20 maj, 2011
empty image
empty image

Undrar hur många dagar det ska behöva ta innan jag fattar att jag inte ska logga in på blogg.se, haha. Kommer på mig själv med att göra just detta hela tiden, vilket i och för sig inte är så konstigt med tanke på hur många år och dagar jag har gjort samma procedur. Annars känns det över förväntan, trodde aldrig att jag skulle förstå ett jota av nya verktyget när jag först fick se det men joho då, det går ju finemang det här. Titta, lyckades till och med få med en bild, haha. Härligt att det funkar för er också, att det ser ut som det ska och att ni kan kommentera utan problem.

0

12 comments

  1. sockersöt är du! och din blogg är superfin! kolla jättegärna min också och släng in en kommentar? 🙂

  2. Fin bild 🙂 Jag har en kategori på min blogg som är FOTO om det är någon som vill titta och inte orkar läsa 😉

  3. Usch nu fick jag värsta klumpen i magen. Man kan inte gå bak i arkivet här längre, bara till typ mars 2009, snälla säg att man kommer kunna se längre bak än så ? :'( Jag går in dagligen bak i arkivet, snälla Stina 🙁 Vill kunna se första inlägget nånsin osv !

  4. Alltså vad har hänt med Bianca? Snälla svara för har följt din blogg förut men missade en stund sen för ett tag sen då jag började läsa igen skriver du aldrig om henne så funderar lite vad du gjort av henne? Kram

  5. Du borde uppdatera lite oftare.. Ser nästan inga inlägg alls nu för tiden 🙁

Leave a comment