x

Tisdagsmys.

12 januari, 2011

Den ena sidan av sängen.

12 januari, 2011

Nära ögat!

12 januari, 2011
empty image
empty image

Jag skulle precis slänga in ett lass med kläder och döm om min förvåning
– där låg redan min mobiltelefon och en häst. Maaayia!?

0

41 comments

  1. men åhh vad sött! Den där åldern är ju helt underbar! Jag blev moster ungefär samma datum som du blev mamma och man märker hur de utvecklas för vajre dag!

  2. När min dotter va sisådär ett år så hade hon slängt in toarullen i tvättmaskinen. Jag såg inte det förrän jag skulle plocka ur tvätten, som var alldeles luddig av toapapper 😛 Dom är för roliga dom små liven <3

  3. Haha jag kände igen det där. Min lilla grabb hade slängt in min iphone i maskinen och jag hittade den inte förrns den ringde 🙂 dom vet allt hur man busar dom små rackarna.

  4. haha men vad söööt 🙂 Jag skulle behöva råd om hur jag ska med storleken på min balklänning. Jag ska nämligen ha barn i början av april och har bal i slutet av maj!

  5. Jag kommer ihåg när min lille kille var ca. 3-4 år och han inte ville åka till dagis på morgonen. Då gömde han bilnycklarna… men alltid på samma ställe, stackarn!

  6. Haha!! Klockrent, så gör min lilla tjej också, hon är nu 1 år. Hittar lite allt möjligt i tvättmaskinen, hittills har jag iaf inte tvättat grejerna utan hittat dem innan. Tur för dig också att hitta dem innan, en tvättad mobil kanske inte är så användbar sen.. Små gosetroll är barnen iaf.!

  7. På tal om små liv.. Jag skulle behöva lite tips – jag är gravid i 18 veckan, och jeansen börjar bli lite trånga nu! Jag letar för fullt efter SNYGGA och SKÖNA mammakläder, men tycker det är så svårt! Har du några sidor att rekommendera, eller tips på vad jag ska leta efter? Känner mig helt bortkommen! 🙂 Tack!

Leave a comment