x

Belysningsdesign.se

25 december, 2010

Annandag Jul.

25 december, 2010

Jag känner mig skitförbannad!

25 december, 2010
empty image
empty image

Vet ni? Jag tar och skriver det istället. Tack snälla ni för året som gått, det har varit riktigt roligt och jag uppskattar verkligen den schyssta stämningen som vi lyckats skapa tillsammans här inne. Bra jobbat! Det är dessutom kul att så många fortfarande hänger kvar trots att jag blivit mamma och inte är ute i svängen så mycket längre. Inte för att jag var särskilt aktiv på den fronten förut heller men ja, ni fattar.

Det slår mig ibland hur mycket ni vet om mig och hur lite jag vet om er, tänkte således att ni kunde ta tillfället i akt här och berätta lite om er själva och samtidigt tycka till lite om bloggen – varför läser ni Stina-Lee och vad ni vill se mer av 2011? Kom igen nu, långa fina kommentarer vill jag ha. Haha ♥

0

195 comments

 1. Hej Stina!
  Vilket underbart klipp du bjöd på:)

  Jag har läst din blogg i 3 år tror jag det blir, tiden går så fort så jag kommer allvarligt inte ihåg hur många år sen det var. Hihi! Jag är en 23 årig tjej som bor i Dalarna:) Jobbar på Ur och Penn, bor tillsammans med mina två jack russel killar, Milton 4 år och Melker 9 månader. Är en tjej som älskar livet och som sticker ut på ett fint sätt:)

  Jag älskar din blogg för att du är du! Tror den förklaringen beskriver det bäst.

  Kram E

 2. Hej Stina!
  Jag har läst din blogg i många år.. Och det går liksom inte att sluta 🙂 Särskilt sen du blev gravid med lillen. Jag är lika gammal som dig och min dotter föddes ett par dagar före din. Så jag sitter ofta här för mig själv och ler igenkännande när jag läser din blogg. Sen tycker jag att du bjuder på mysiga bilder.. Har tröttnat på alla bloggar med dåliga partybilder. Du verkar väldigt jordnära, ärlig och liksom.. Mysig. Sånt gillar jag.
  Fortsätt som du gör nu. Jag gillar att läsa om vanliga vardagssaker osv 🙂
  Kram!

 3. Hej!
  Jag heter Katrin (fast alla kallar mig Kattis, har tom ibland funderat på att byta då jag knappt reagerar när någon tilltalar mig med "Katrin", hehe), föddes den 6 maj 1987 i Lund. Bodde där tills jag blev 16 år, för då bestämde sig nämligen mina föräldrar för att flytta till en liten skithåla som heter Ljungbyhed. Mitt enda krav var att jag skulle få en splitterny moppe, haha! De höll sitt ord, och jag körde och körde, 6 mil till Lund. Det var finfint det, speciellt när jag och min dåvarande pojkvän körde till Lund en iskall och regnig kväll i november (tror inte att jag har tinat upp riktigt än) ;P

  Klarade inte riktigt ut gymnasiet, men läste sedan upp alla ämnen på en folkhögskola i 2 år. Gick ut med högsta betyg och studerar nu första terminen på Socionomprogrammet på Lunds universitet. Mäkta stolt över den "återhämtningen" =)

  Jag har alltid en massa projekt, speciellt på natten av någon konstig anledning. Då helt plötsligt kommer jag på att det hade varit HIMLA fint om soffan stod mot andra väggen. Inte alltid uppskattat av pojkvännen, då jag oftast mitt i möbleringen tröttnar. Detta har jag nu fått förklarat för mig att jag antagligen "lider av" ADD/ADHD, så ska snart utredas. Lite skönt att förstå varför man inte kan fungera som en "normal" människa med vissa saker =)

  Jag började läsa din blogg ca 06-07 och fastnade för att jag kände igen mig så mycket i dig. Nära men få vänner, grubblare/tänkare och en av få som faktiskt gillar och behöver vara för sig själv ibland! Kändes skönt att läsa en blogg där allt inte bara handlade om fest, fest, killar, fest etc, utan tänkvärda inlägg – oftast var det sådant jag själv tänkt på men inte riktigt kunnat "räta ut"! =) Det är det jag tycker är tjusningen med din blogg, du kan verkligen formulera en känsla genom ord och göra obegripliga tankar begripliga, och DET Stina är FÅ förunnat =)

  Ännu roligare är det nu när Mayia har kommit. Det känns som att du har landat i dig själv och du skriver bättre texter än någonsin. T.o.m något så banalt som svenska språket kan du göra intressant!

  Vill tacka för att du har din blogg, den har stärkt mig många gånger! Kram på dig.

 4. Jag är en tjej som är 14 år och bor i Lund. Jag börjar lessna på skolan, men mina fina vänner stärker mig! Jag är normal, har ett tråkigt liv, men trivs faktiskt ganska bra! Jag har precis fått mina betyg, vilka jag både är nöjd och stolta över! Jag spelar ingen fotboll, handboll eller spelar piano. Jag har aldrig riktigt känt för det, lagsporter är inget för mig, jag är en ganska självständig person. Istället SHOPPAR jag! Det är något som jag tycker är riktigt kul. Mellandagsrean är toppen enligt mig 🙂 !
  Jag älskar mina vänner, sommar och musik! Den perfekta dagen skulle vara att jag och mina vänner går på en konsert med Oskar Linnros en fin sommardag!
  Jag läste din blogg dagligen för ett år sedan, men vet inte vad som hände.. Men nu är jag här igen! du verkar vara en så fin och trevligt männsika!
  Nu ska jag nog sova förresten, sov gott!

 5. Hej Stina!
  Hahaha fantastiskt videoinlägg :)! Jag har läst din blogg sen 2007 då jag flyttade till Karlstad från Stockholm. Idag är jag är 23 år och har hunnit med ännu en flytt men denna gång bor vi i Toronto, men spenderar sommrarna i Stockholm. Vi flyttar en hel del då min kära sambo spelar hockey. Jag tycker din blogg är fantastisk då du skriver på ett bra sätt och om allt möjligt. Så jag önskar mig inte mycket mer än så, men lite mer uppdatering och en bild på lillan kanske även om jag förstår och respekterar att du lämnat henne utanför bloggen. Tack för många år av bra läsning!
  Kram Emelie

 6. Mikaela heter jag! Jag kikar in på din blogg titt som tätt för att få inspiration; både om inredning, kläder och för att få "tänka till" ibland.. Du får en att öppna ögonen många gånger, för saker man inte alltid lägger märke till trots att man har det framför näsan. Jättefint skrivna texter från en vacker tjej. Hoppas du haft en god jul!

 7. Hej underbara Stina!
  Jag har läst din blogg i något år och är inne flera gånger om dagen för att kolla om du har skrivit något och varje gång du har gjort det är det ett glädjerus! Du är oerhört duktig på att skriva och skriver alltid så jordnära och mysiga inlägg.

  Jag är 20 år och bor och är uppvuxen i Göteborg. För 2 månader och 21 dagar, dagen innan min 20 års dag dog min pappa. Och mitt liv brakade ihop. Just då, läste jag 100% ekonomi på distans + att jag jobbade heltid vid sidan av. Min underbara pappa blev sjuk strax efter förra julen och läkarna sa att det var lunginflamation, i april blev han sjukskriven för att dom upptäckte att det istället var hjärtsvikt, tyvärr var det inte bara det utan njurcancer som pappa antagligen gått med i flera år som spridit sig över hela lungorna. Vi har haft en underbar sommar, hela familjen, ute med båten och många mysiga stunder. Det som jag tycker är jobbigast, det är att trots att pappa behövde rollator, var han ändå med och någorlunda pigg, han var ju ändå hemma ända tills natten mellan söndag och måndag. Då han plötsligt fick andningssvårigheter och vi fick ringa ambulansen. När vi satt uppe på akuten ville pappa bara hem, och liksom var hur lugn som helst. Så jag åkte och jobbade måndag, och på kvällen satt vi uppe hos honom hela kvällen. På tisdagen precis innan jag slutade vid 16 så ringde mamma och sa att jag var tvungen att komma. Sen bestod dom två kommande dagarna av att bara sitta vid pappas sida och prata och säga att vi älskar honom. Jag och mamma satt vid hans sida ända tills han tog sitt sista andetag medans mina bröder var hemma hos min storebror och försökte sova. Det var det svåraste jag gjort i hela mitt liv, att lämna pappa där alldeles ensam på sjukhuset.. Helt fruktansvärt, jag minns inte så mycket förutom att jag skrek.

  Gud vilken hemsk läsning detta blev, men det jag ville komma till är att jag har funnit nåt slags stöd och tröst i din fina blogg Stina.

  Jag och min sambo har precis köpt en ny lägenhet som vi håller på att renoverar som bara den, och efter våran Kina resa vi ska iväg på imorgon så hoppas vi på att kunna flytta in. Så ännu mera inredningstips med alla söta fina ljuslyktor och allt!

  Bamse KRAM, och tack så mycket.

 8. Hej! Känns som jag tillhör de äldre… Är 27, uppväxt i Skåne, numer arbetande och boende i Uppsala. Började läsa din blogg för snart två år sedan och har följt den nästan varje dag sedan dess. Jag tycker om att kika in här och få inspiration, men framförallt att känna något slags lugn. Din blogg är så fin och harmonisk, jag fylls av värme när jag kikar in. Fortsätt precis som du gör och var inte rädd för att ösa på med inredningsinspiration. You've got great taste!

  Kram och tack för en underbar blogg!

  Ps. Passar på att önska ett Gott Nytt också. 🙂

 9. HAHA, var naturlig Stina, då blir det bäst:-)

  Jag "heter" GBP, bloggar anonymt efter en magsäcksoperation. Bor i Sverige;-). Fyller snart trettio och läser din blogg pga att den är så annorlunda jämfört med många andra bloggar.

  Du gullegullar ingenting och förfinar ingenting utan är så äkta och härlig. Me like that!

  Gott Nytt År till hela familia:-)

  KRAM

 10. hej underbara du!

  började läsa din blogg när jag fått min dotter milla, i samma veva som jag själv började blogga. milla är i samma ålder som din trollunge och därför änn roligare att följa ditt liv som mamma.
  ditt sinne för inredning är utanför denna värld, äääälskar de 🙂
  själv är jag ensamnstående mamma på 25 år. tufft just nu men med min underbara dotter sidan om mig klarar jag allt 🙂

 11. Jag är 21 år och kommer från Blekinge:)Bor tillsammans med min kille och min lilla vovve i en lägenhet.

  Jag började läsa din blogg för nästan 2 år sen, om det inte var ännu längre sen:) Gillar din blogg lika mycke som då och det är lika roligt att kika in varje gång du gjort ett nytt inlägg:)

  Älskar verkligen din blogg!
  Kram på dig…

 12. Here we go! Amanda heter jag och jag är 14 år och bor i Uppland. När jag började läsa bloggar för cirka 2 år sen blev din blogg direkt favoriten! jag klickade mig in här säkert 10 gånger om dagen! Din blogg var och är så mysig och jordnära! Inget hokus pokus liksom! bara en snäll och rar tjej! Nuförtiden klickar jag mig inte in här lika ofta, det beror väl på att du inte bloggar lika ofta. Men någon gång varje vecka klickar jag mig in och läser alla nya inlägg! I denna bloggvärd är du den som känns mest äkta! Liksom som inte bloggar bara för pengar & kändisskap.

  Ja, nu blev denna text lite luddig minsann! Der jag ville säga var egentligen att du verkar vara en otroligt fin människa och din blogg är jättemysig! Kram!

 13. Angelica, 25 år bor i Liten stad i Västergötland. Började bli sugen på att blogg när jag läste din blogg. Jag bloggar om pyssel, inredning och en massa annat. Och nyss publicerade jag ett inlägg som var väldigt jobbigt att skriva, men på något vis känns det som om det var skönt att dem runt omkring mig, inte bara dem alra närmsta, får reda på varför jag varit deppig och gråtig de senaste veckorna till och från. Men det är otrligt jobbigt att blotta sitt innersta. Det som jag tycker är för privat. Brukar hålla en strikt gräns, men den rubbades lite i och med detta inlägg.

  Nog om det…hoppas du läser detta fast jag kom lite på efterkälken. Du är en grymt fin människa, och det är alltid lika roligt att läsa dina inlägg. Ibland blir det skratt och några gångee har det även blivit en del snyfft.

  Fortsätt i samma anda Stina.
  Tack för att jag fick lätta mitt hjärta lite<3
  Angelica

 14. Vilket roligt videoinlägg, vad kul att du bjuder på dig själv 🙂 Jag heter Lotta, fyller 22 i februari och bor i Linköping, jag började följa din blogg när du var gravid.

 15. Jag har följt dig sen du började blogga, så det känns liksom bara naturligt att fortsätta.

  Kolla gärna in min blogg! Jag har precis flyttat till NY för att plugga.

 16. Haha du är ju allt bra rolig Stina! Tack för ett skratt såhär mitt i natten och mitt i veckan. 🙂

  Då ska vi se. Långa och fina kommentarer. Ska väl göra ett försök endast för din skull. Som du säkert redan har förståt är mitt namn Micaela. Född och uppvuxen i hålan Skellefteå (som ingen för övrigt vet vars det ligger?) men bor numera i Umeå sedan 1,5 år tillbaka. Sedan några månader tillbaka är jag även sambo vilket jag trivs otroligt bra med! Även om alla har sina tjafs om disk, städning och tvätten, haha. Nämen det funkar faktiskt riktigt bra!
  Som många av oss vet, även du, är livet inte alltid en dans på rosor. Jag har tagit ett studieuppehåll från gymnasiet (ska plugga upp så jag får gymnasiekompetens när jag känner motivationen igen). Jobbar som personlig assistent men pga att jag skadade knät 16/11 har jag inte kunnat jobba. Väntar på operation eftersom jag har skadat menisken men vi vet alla mer eller mindre hur sjukvården är. Har kastats runt sedan jag var liten. På tal om det så fick jag även för ca 2 månader sedan min diagnos ADD. Du kan läsa mer i min blogg eller googla om du inte vet vad det är. Givetvis har detta blivit en stor del av mitt liv. Så kortfattat är det alldeles för mycket som händer just nu. Allt med skola, jobb, knät, ADD, pengar. Låter nog som jag är en negativ person men jag är oftast glad och möter folk med ett leende på läpparna. 🙂

  Visst är det lustigt. Här ventilerar jag mig själv till dig även fast vi inte känner varandra. Det är nog det jag älskar mest med din blogg. Du är så jordnära och får alla att känna sig så välkommen. Det är som ett kryp-in där man känner sig trygg på något sätt. Svårt att förklara.

  Fortsätt i samma stil!
  Fortsätt vara den DU är.
  Många kramar

 17. Jag har läst din blogg i ungefär tre år om inte mer.. det var en av de första bloggarna jag började följa. Jag tycker att din blogg är otroligt mysig och du har kloka saker att säga.

  Jag är en femtonårig tjej som bor i en holla (håla) utanför malmö/lund.

 18. Jag läser din blogg för den är så himla mysig.. man blir så lugn när man läser den. Ibland orkar man inte läsa om allt skvaller och skitsnack som skrivs i alla andra bloggar det känns också som man lär känna dig. jag har följt din blogg i flera år nu och man ser hur allting förändras, både du och bloggen. Man har följa dig i en liten del av din "uppväxt" Från det att du var en vanlig ungdom tills du blev mamma! Jag tror att det är många i din ålder som läser din blogg men även jag som är 16 år tycker om att läsa den.. Jag ser ju inte mig själv i den som många i din ålder säkert gör jag ser dig snarare som en förebild!

 19. Hej stina!! jag ÄLSKAR verkligen videon o din Dialekt!! 😀 Jag själv är östgöte så jag tror att jag tänker väldigt mycket på det.. xP haha

  Vet inte hur många gånger jag har sett den där videon, jag skrattar varje gång!! 😀

  Tack för en underbar blogg stina! / Emma

 20. De enda bloggarna jag läser är din och blondinbellas. Hennes för att hon är så sjukt driven. Din för att du är så jordnära och härlig!

  Du har verkligen gjort bort dig som många andra bloggare… Du är dig själv vilket är så himla skönt i dagens samhälle! ( vilket du t.ex. precis visade i din underbara video!!)

  Du har verkligen en förmåga att skriva så att tårarna rinner ner för mina kinder. Sådant vill jag ha mer av 2011. Mer djupa texter, mer bikt och lite svar på dom från dig. Sånt gillar jag !

  God fortsättning och all lycka till dig och din familj!

 21. Hej Stina!
  Jag tror att jag började läsa din blogg tack vare din systeryster Malin som är en väldigt kär vän till mig! Läst den sen -07 tror jag…
  Jag läser såklart Malins & Fias blogg oxå, där har vi ett klart släktdrag hos er, ni skriver helt fantastiskt och bjuder på er själva! Jag får en dos av lycka varje ggn:) Keep on doin´ the thing u do!!
  God fortsättning och hoppas du får ett Gott Nytt År uppe i slätta!
  //Desirée

 22. Heey, jag läser till största delen din blogg för att den är så omtänksam, varm, känslofylld och ärlig. Du bloggar om mycket som håller mig kärt och du pratar om viktiga saker på ett sofistikerat och kärleksfullt sätt som jag inte kan finna någon annanstans. Jag läser din blogg för att på sätt och vis dela mina innersta tankar med någon, kanske inte dela i den benämningen men för att jag många gånger känner igen mig i det du skriver och jag vill också säga att jag blir lycklig av att läsa din blogg. Allt du tar upp ger mig mer förståelse och det känns som att du och jag ligger på samma plan och på andra plan lyfter du mig så att jag lär mig och förstår mer.
  Din blogg är såklart även rolig och varrierande, där finns inredning, kläder, bad, familj och annat som jag tycker om och det är det som jag vill läsa vidare om 2011 och din blogg är en bland få som jag kan gå tillbaka i och läsa samma gamla inlägg om och om igen^^
  Tack för att du och din underbara blogg finns!
  Massa kjaamisar*

 23. Hej underbara Stina!
  .
  Jag heter Annika och är 15 år. Jag har läst din blogg sedan jag var tolv och gick i årskurs 6! Din blogg är den jag fastnade för från allra första början, den enda bloggen jag klickade in mig på hela tiden så fort jag satt vid datan. Jag har alltid tyckt att du är så himla vacker så det inte finns! Jag tycker verkligen att du är den vackraste bloggaren av alla bloggar jag varit inne på. Jag älskar dina fina modellbilder, och kommer ihåg tiden du alltid la upp massor med egobilder du tagit!:D
  Jag tycker att du är en oerhört jordnära, smart & klok men inte "tråkig" för det utan tvärtom, rolig person som verkar som en hur godhjärtad människa som helst. Jag kan relatera till dina åsikter och din personlighet och det tror jag även varit en av anledningarna till att jag fastnade för just din blogg. Jag tycker att det är underbart att du skriver långa långa lååånga texter, själv kan jag inte heller fatta mig kort! (kanske märks på den här kommentaren:D)
  Jag beundrar dig för att du är just du och ändras inte p g a publicitet o s v. För att du står fast vid dina åsikter, kan uttrycka dig öppet men samtidigt är du väl medveten om vad du säger och att du inte avslöjar för mycket. Precis en sådan person jag ser upp till, precis en sådan person jag själv är!
  .
  Jag går i nian och bor i Stockholms innerstad. Är finsk. Randomfakta..; älskar att åka skidor, att umgås med vännerna och göra små meningslösa stunder till de bästa minnena som finns, SHOPPAAA osv… Jag har också en blogg men den är lösenordsskyddad. Jag brinner verkligen för att blogga och skriver huur långa inlägg som helst, hela tiden.
  .
  Jag hoppas på bättre uppdatering till 2011, från din blogg! 🙂 GOTT NYTT ÅR STINA och lycka till i framtiden!

 24. Hej Stina !
  Vilket härligt inlägg ! Jag har läst din blogg ett tag och tycker du skriver så jordnära och utan krussiduller 🙂 Sen jag gillar jag dina tänkvärda inlägg som du ibland skriver vilket får en att tänka en extra gång, sånt gillar jag. Sluta inte blogga för bövelen 🙂 Var rädd om dig ! kram stina

 25. Hej Stina!

  Jag har följt din blogg i många år, jag tror att jag började läsa den hösten 07.
  Jag fastande för din blogg för att du skrev redan då lite om inredning mat och bak! Det gillade jag.
  Du verkar vara en sådan härlig vän, och efter att läst din blogg nu i några år så har du blivit en virtuell kompis.

  Du har skrivit några gånger till mig här på blogg, på kvällskvisten. Senast för bara några dagar sen.
  Jag blir alltid så glad då.

  Jag heter Madeleine och bor i Luleå tillsammans med min pojkvän.
  Jag läser TV-produktion på universitet och är från Norrköping.
  Jag är glad och sprallig tjej som är född -88.

  Jag bloggar på meadows.blogg.se, där jag skriver om min vardag, hur de är att jobba med tv 🙂

  Kramar Madeleine/meadow.

 26. Jag läser din blogg därför att jag fastnade för din härliga personlighet och allt annat i bloggen för ca 2 år sen, eftersom att jag själv är tonåring så tycker jag bloggen var roligare när du inte var gravid därför att man kunde identifiera sig mer med dig och så men in some way så är jag fast! Dina härliga inlägg är oemotståndliga!

  Kram 🙂

 27. Hahaha fan va skön!

  Madeleine heter jag och bor i Varberg och har kikat in lite då och då här i ca 2 år.

  Jag fastnade från början pga alla fina bilder på dina outfits/shopping som inspirerade sedan har ja lixom bara fastnat för allt det andra med 😉

  Så det vore kul med lite mer bilder i kategorin shopping och nu tycker jag absolut mer av video-bloggandet haha!

  Kram

 28. Jag har läst din blogg till och från i flera år och jag fortsätter läsa den för du verkar så klok och ärlig, fler såna människor behövs i bloggvärlden 😉

  Själv så heter jag Jennifer, bor i Göteborg och driver en liten webbutik tillsammans med min cancersjuka mamma <3

  Jag bor i en minitvå tillsammans med min lilla chihuahuakorsning Max.
  jag älskar att resa, umgås med nära o kära och att smida smycken i silver 🙂

  Jag hoppas att du forsätter blogga i många år till!
  Kram!

 29. haha. love U stina 😀 roligt att ha dig tillbaka;) hehe roligt klipp! kom ihåg ung o snygg är du fortfarande hehehhehe:) roligt att se dej bevisa de på videyo. du är underbar stina! kom ihåg de 🙂

 30. Jag gillar din blogg för att du är du och för att det är kul såklart! Jag skulle vilja se mer outfits! 😀

 31. Jag heter malin och är 14 år.
  Gillar att spela handboll och älskar djur.
  Läser din blogg för du är så otroligt fin o du skriver sjukt bra saker.

  Jag kanske vill se lite mer outifts.
  kram från malin (:

 32. Hej Stina! 🙂
  Jag är 19 år, har alltså precis tagit studenten och jobbar nu på restaurang. Gillar shopping, umgås med pojkvän och vänner och är en sucker för typiska "tjej-tvprogram" (till min pojkväns förtvivlan må tilläggas).
  Förut gillade jag din blogg för alla dina outfits och videobloggar. Nu har du ju inte så mycket sånt, men jag har stannat kvar för att jag tycker om dig och dina värderingar. Jag kommer ihåg att jag blev så glad när du skrev att du var med barn, för du verkar vara en sån fin person och skulle bli en underbar mamma. Är säker på att du är det. Men videobloggar skulle jag jättegärna vilja se mer utav igen. Älskar din dialekt 🙂
  Ha det bra nu <3

 33. Hej Stina!
  Jag måste verkligen säga att videon var skit rolig, haha! 🙂 Jag skrattade så jag grät! Kul med något nytt ! ;P

  Hoppas allt är bra med dig och din familj, att ni haft en bra jul o ett fint nyår 🙂
  Kram

 34. Hej Stina!Jag heter Julia, är 25 år (tiden går fort när man har roligt)och pluggar till tandhygienist. Tandhygienist är ett yrke som jag verkligen brinner för, jag längtar tills jag får börja jobba!Har tidigare jobbat som undersköterska och älskade mitt jobb med mina härliga pensionärer. Tyvärr var inte arbetsplatsen lika härlig. Har alltid velat jobba med förebyggande vård i alla de former, & så kom det sig att jag halkade in på tandhygienist. Att våga ta steget ut i det okända och börja plugga igen är det bästa jag har gjort! Är sambo & förlovad med min älskade Andreas sedan 9 år. År 2012 då vi firar 10 år som par blir förhoppningsvis det år vi gifter oss :)Jag tycker om att fixa hemma med inredning (det är till stor del du Stina som har fått mig att älska vitt & shabby chic 🙂 ), träna gör jag även en hel del på fritiden (vilket är det bästa som finns!!). Har följt din blogg i flera år. Läser den främst för att du är så jordnära,& för att du är en helt normal tjej 🙂 Det är så härligt att läsa din blogg för att du just är så "vanlig" om du förstår vad jag menar 😛 En stor skillnad från andra bloggare, då allt måste vara så glamouröst hela tiden. Jag kom på häromdagen att jag inte hade varit inne på din blogg på några veckor. Jag riktigt mös vid tanken på att kika in här senare på kvällen och få läsa det du hade skrivit. Underbar blogg Stina! Önskar dig & familjen all lycka 🙂 Kram från Julia

 35. Jag heter Julia och är snart 17 år. Jag bor i göteborg och går just nu första året på omvårdnadsprogrammet och jag tycker att det är skit kul! Jag har läst din blogg i snart två år och jag älskar den! Du skriver så himla fint, och man blir verkligen berörd av dina texter. Jag tycker absolut att du borde bli författare eller något liknande, för du har verkligen talang för att skriva! kram på dig!/ Julia

 36. stiiiinaaa kan du inte göra en till videoblogg!!!?? denna var helt konstigt ihopklämd och synns inte normalt, vet inte varför.

  men vore jättekul med ett nytt videoinlägg!!! kram

Leave a comment