x

Det är såhär jag ser ut egentligen

5 oktober, 2010

Föreställ er mig utan framtand

5 oktober, 2010

Ester Elenora

5 oktober, 2010
empty image
empty image

Jag har köpt en helt underbar sjal från Ester Elenora. Den är stor och mysig med äkta vintagekänsla. Jag älskar kabelstickat, blommor och spets och här får jag verkligen allt i ett. Höstfavorit! Problemet med hur dessa vackra kreationer ska knytas/viras runt halsen på bästa sätt kvarstår dock, haha.

Vet ni? Jag började faktiskt skriva på boken sent igår kväll. Det är inte helt lätt att få tiden att räcka till när man nästan jämt har en busig ettåring hängades i hasorna men jag har lovat mig själv att inte skylla på det. Allt går om man vill och jag vill! Jag skrev ytterligare några A4-sidor idag när Mayia sov middag och det känns som att detta kommer bli en tuff men samtidigt fantastisk resa på många sätt. Det är oerhört känslosamt att riva upp gamla sår och jag har redan fällt några tårar, om det någonsin blir till en färdig bok för alla er att ta del av kan ju som sagt bara framtiden utvisa men oavsett vad så är det en vinst för mig. Tack för er stöttning, ni är bäst.

0

39 comments

 1. Jag har en stark känsla av att du faktiskt kommer ge ut denna bok när den tids nog blir klar. Det bara känns så och jag är sjukt glad för din skull! Jag lovar dig att jag och många andra kommer stå i kö för att köpa den. Vi har följt dig så länge nu och din utveckling och så… FIN! Du är så fin!

 2. Stina, kan man maila dig om precis vad som helst? Har ett problem och vill bara prata med någon! <3

 3. Hoppas verkligen att vi får ta del av din bok när den är klar, det skulle vara kul.

  Kämpa på nu, Stina, du klarar det. 🙂

 4. Tror på dig som satan Stina, all in! Skulle lätt läsa din bok. Aldrig kommenterat förr, men ja.. nu gör jag ju det, så vill passa på att säga att jag tycker du är otroligt stark och en bra förebild för många och du lyser alltid upp mina dagar med positiv energi. kram påre 🙂

 5. Säg till om du vill ha en ny design 🙂 Kan vara kul med lite uppdatering ibland! Du kan maila mig i så fall (jag gör det såklart for free)!

  Kramis

 6. Hoppas hoppas att du skriver färdigt den, tror den hade varit intressant att läsa! Kämpa på, skit grymt att du ens försöker skriva en bok inte många som "vågar" 🙂 Kramar

 7. Kul idé att skriva en bok, blir faktiskt sugen på det själv… Jag skulle i alla fall läsa din bok, för jag tycker att du skriver så många kloka saker i din blogg. 😀

 8. Var har du köpt jackan? Hur fin som helst, likaså alla dina andra kläder 😀 älskar din stil!

 9. åh vad fin sjal! Jättefint tillsammans. Stina jag tror det är nyttigt för dig att skriva ändå, och ibland kan det vara bra att få gråta ut lite… fortsätt med det du gör, du är så bra 🙂 kramar från mig

 10. Vilken underbart mysig sjal! Vill ju ha den själv ;0). En väldigt trevlig blogg, så hittar kommer jag igen. Länkar hit o hoppas det är okey?

  KRAM

 11. Du är underbart duktig på att skriva texter Stina. Du fångar verkligens ens uppmärksamhet och intresse på en gång och man blir verkligen fångad. Fortsätt med det du gör och lycka till med din bok!

Leave a comment